X

Ρεκόρ εισπράξεων στη συναυλία Ρέμου-Ραμαζότι στη Μύκονο (βίντεο)

Πήρε “φωτιά” το Nammos από 1.300 άτομα. Εικόνες απίστευτης χλιδής. Το δικό τους πάρτι έστησαν και οι εφοριακοί που είχαν στήσει καραούλι.

Ant1news

Το αδιαχώρητο επικράτησε στο Nammos για την πολυσυζητημένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι.

Άραβες “Κροίσοι” κατέκλυσαν τα πρώτα τραπέζια, πληρώνοντας αδρά για να παρακολουθήσουν το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού, ενώ το παρών έδωσαν και πολλοί επώνυμοι, μεταξύ των οποίων φίλοι των δύο τραγουδιστών. Συνολικά τη συναυλία παρακολούθησαν περίπου 1.300 άνθρωποι, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έσοδα των διοργανωτών ανήλθαν 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Εφοριακοί είχαν στήσει καραούλι από τις 10.30 το βράδυ μέχρι τις 8 το πρωί, με στόχο να ελέγξουν εξονυχιστικά τις αποδείξεις. Μάλιστα, τα έσοδα από τον ΦΠΑ υπολογίζονται σε 385.000 ευρώ.

Ο Ιταλός τραγουδιστής δεν κρατιόταν και ανέβηκε νωρίς στη σκηνή. Δεν δίστασε να μιλήσει ελληνικά, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους και τον Αντώνη Ρέμο, ενώ παρότρυνε το πλήθος να φωνάξει δυνατά «Μύκονος».

 

Ο Έρος Ραμαζότι ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, γνωρίζοντας την αποθέωση. Εμφανίστηκε πολύ προσιτός και δεν χάλασε το χατίρι των θαυμαστών του, ανταποκρινόμενος στις αμέτρητες εκκλήσεις… για μία selfie.

Το κέφι είχε ανάψει για τα καλά, γύρω στις 3 το πρωί, όταν ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε στη σκηνή και η νύχτα έγινε μέρα από τα δεκάδες βεγγαλικά.

 

Ο Έλληνας σούπερ σταρ εκτόξευσε τη διάθεση του κόσμου στα ύψη, με τα τραγούδια του και το Nammos “σείστηκε” από την ανταπόκριση του κόσμου.

 

Δείτε ορισμένα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα, με φωτογραφίες που εξασφάλισε το Fthis.gr και βίντεο από το Mykonos Live TV: