X

“Παγώνει” το διαζύγιο Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ

Τι έκανε την Αντζελίνα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Μπραντ Πιτ και να αναβάλει το πολυσυζητημένο διαζύγιο του Χόλυγουντ.

Ant1news

Σάλος έχει προκληθεί στα διεθνή ΜΜΕ από τις πληροφορίες που διέρρευσαν περί «παγώματος» του διασημότερου και πιο προβεβλημένου διαζυγίου του Χόλυγουντ, αυτό της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ.

Όπως φαίνεται, η Τζολί αποφάσισε να δώσει στον πατέρα των παιδιών της μια ευκαιρία ακόμα.

Δημοσίευμα του US Weekly αναφέρει ότι αυτό που άλλαξε τη γνώμη της Αντζελίνα είναι οι προσπάθειες που κάνει ο Μπραντ για απεξάρτηση από το αλκοόλ.

Γεγονός είναι ότι το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του πριν από ένα χρόνο σχεδόν – τον περασμένο Σεπτέμβριο – και έκτοτε δεν έχει κινηθεί σχεδόν καμία διαδικασία.

«Το διαζύγιο ακυρώθηκε. Δεν έχουν κάνει τίποτα για να το προχωρήσουν εδώ και αρκετούς μήνες και κανείς δεν πιστεύει πως θα το κάνουν ποτέ», είπε ένας από τους φίλους στο περιοδικό.

Οι πρώτες… υπόνοιες για αλλαγή στη στάση των Μπραντζελίνα εκφράστηκαν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν το ζευγάρι σε κοινή του δήλωση ανέφερε ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία για τη διαχείριση του διαζυγίου του ιδιωτικά και για την επανένωση της οικογένειάς τους.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του φίλου του ζευγαριού στο ίδιο περιοδικό,  οι δηλώσεις που έκανε πριν από λίγους μήνες ο Μπραντ Πιτ, ότι είναι «καθαρός» από το αλκοόλ, «άγγιξαν την ευαίσθητη χορδή της Αντζελίνα, η οποία από πριν είχε δηλώσει ότι είναι διατεθειμένη να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αν της δείξει ότι είναι αποφασισμένος να δεσμευτεί στην οικογένειά του.

Η κίνηση αυτή ήταν «όλα όσα ζητούσε εκείνη εξαρχής», σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές. «Όλοι πιστεύουν πως θα τα ξαναβρούν. Δεν θα ήταν πλέον έκπληξη εάν ανακοινώσουν ότι το ακυρώνουν και ότι προσπαθούν ξανά να τα βρουν», λένε οι φίλοι τους.