X

Ο Mr Despacito στην Κύπρο! (βίντεο)

Το νησί της Αφροδίτης χόρεψε στους ρυθμούς του Despacito! Oι φωτογραφίες που ανέβασε ο τραγουδιστής στο Facebook.

Ant1news

Ο τραγουδιστής του κομματιού που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ βρέθηκε στην Αγία Νάπα κι έδωσε μια μοναδική συναυλία για το κοινό της Κύπρου που συνέρρευσε να τον δει, το βράδυ της Πέμπτης.

Το “Despacito” που έχει πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια προβολές στο You Tube, το μοναδικό φαινόμενο της μουσικής βιομηχανίας και του μεγαλύτερου παγκοσμίως σουξέ του καλοκαιριού.

Ο ερμηνευτής από το Πουέρτο Ρίκο που έχει κάνει όλο τον πλανήτη να χορεύει στους ρυθμούς του περπάτησε στο κόκκινο χαλί της Πλατείας Διασημοτήτων στην Αγία Νάπα, όπου έγιναν αποκαλυπτήρια του δικού του αστεριού που θα κοσμεί το χώρο.

Πάρα την επιτυχία που γνωρίζει ο Luis Fonsi, κατά την διαμονή του στην Κύπρο ήταν απλός και φιλικός με όλους όσους τον πλησίαζαν για μία φωτογραφία και ένα αυτόγραφο. Μάλιστα ο τραγουδιστής βρήκε και ευκαιρία να πάει και για ψάρεμα, ανεβάζοντας μάλιστα και τη σχετική φωτογραφία στο Facebook.

 

Στη συναυλία του σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Κύπρου επικράτησε το αδιαχώρητο, καθώς αρκετοί θαυμαστές του είχαν έρθει από το εξωτερικό για να χορέψουν στους ρυθμούς του “Despacito”. Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε και τη σχετική φωτογραφία στο Facebook, ευχαριστώντας το κοινό για τη μοναδική ατμόσφαιρα.

 

Ο τραγουδιστής υποσχέθηκε ότι θα επισκεφτεί ξανά σύντομα την Κύπρο με την οικογένεια του για διακοπές.