X

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ ξανά μαζί!

To διάσημο ζευγάρι του Χόλυγουντ αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του, αφήνοντας πίσω του το πικρό παρελθόν...

Ant1news

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ σόκαραν, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ολόκληρο τον κόσμο όταν αποφάσισαν να βάλει τέλος στο γάμο τους, ύστερα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Ωστόσο, το διάσημο ζευγάρι του Χόλυγουντ αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του, αφήνοντας πίσω του το πικρό παρελθόν.

Ο βιογράφος του ζευγαριού αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συνάντηση του ζευγαριού σε φιλικό σπίτι στο Χόλυγουντ. Μιλώντας στο περιοδικό «The Mail on Sunday» τόνισε ότι ο Μπραντ έκανε το πρώτο βήμα και τελικά ο ένας κατέρρευσε στην αγκαλιά του άλλου!

«Χύθηκαν δάκρυα και τότε ήταν που αποφάσισαν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Ήταν σαν να υπήρξε μια θεϊκή παρέμβαση για την αρχή μιας νέας φάσης στη σχέση τους» τόνισε ο ίδιος.

Ο βιογράφος τους αποκάλυψε ακόμα όταν η Αντζελίνα και ο Μπραντ είχαν αποφασίσει να ακολουθήσουν τις οδηγίες ενός σύμβουλου γάμου πριν τα βρουν ξανά και έτσι η επανασύνδεσή τους αποτελεί μια συνειδητή πράξη.

Άλλωστε και οι ίδιοι παραδέχονται ότι είναι πιο ευτυχισμένοι μαζί παρά χωριστά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η σχέση τους θα συνεχιστεί υπό κανονικές συνθήκες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα είναι συνεχώς μαζί, αλλά δεν θα είναι και πάντα χώρια…