X

Διακοπές στην Ελλάδα κάνει η Εύα Λονγκόρια (βίντεο)

Από την Αθήνα ξεκίνησε τις διακοπές της η δημοφιλής ηθοποιός, ωστόσο, άφησε σύντομα την πρωτεύουσα για ένα τουρ στα νησιά με σκάφος.

Ant1news

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου

Από την Αθήνα ξεκίνησε τις διακοπές της η δημοφιλής ηθοποιός, Εύα Λονγκόρια. Ο φακός κατέγραψε την αισθησιακή Αμερικανίδα έξω από κεντρικό ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, καθώς περίμενε το σύζυγο της José Bastón.

Η 42χρονη μαγνήτισε τα βλέμματα με το μάξι φλοράλ φόρεμα της που αποκάλυπτε το τυρκουάζ σουτιέν της, ενώ με το άνοιγμα στη μέση άφηνε να φανούν τα καλλίγραμμα πόδια της.

Η Χολιγουντιανή σταρ που έγινε ευρύτερα γνωστή ως πρωταγωνίστρια του σίριαλ «Νοικοκυρές σε απόγνωση» ανέβασε σε Instagram Story το δείπνο που γεύτηκε στο roof garden του ξενοδοχείου, ενώ όπως φαίνεται από τα προφίλ της σε Instagram και Facebook άφησε σύντομα την πρωτεύουσα για ένα τουρ στα νησιά με σκάφος.

 

Μάλιστα, στην τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακολούθους της φαίνεται να απολαμβάνει μια ελληνική συνήθεια…

 

Η Λονγκόρια που παντρεύτηκε με τον Μπαστόν στο Μεξικό πέρυσι το Μάιο, έχει δηλώσει πως επιδιώκει μικρές αποδράσεις με το σύζυγο της προκειμένου να κρατάει ζωντανό τον έρωτα τους, αναζητώντας ηλιόλουστους προορισμούς.

Εκτός από την Εύα Λονγκόρια, στη Μύκονο βρίσκεται για ακόμα μια φορά, το μοντέλο της Victoria’s Secret, Ιζαμπέλ Γκουλάρ. Η 32χρονη Βραζιλιάνα, φίλη της Αλεσσάντρα Αμπρόζιο και της Αντριάνα Λίμα, ανεβάζει συνέχεια αισθησιακές φωτογραφίες στο Instagram, διαφημίζοντας το δημοφιλές κυκλαδίτικο νησί.