X

“Άρωμα” γυναίκας στο Προεδρικό Μέγαρο

Οι γυναικείες παρουσίες που συζητήθηκαν στο επίσημο δείπνο προς τιμήν του Μακρόν. Ποια κέρδισε τις εντυπώσεις;

Ant1news

Κάννες θύμιζε, το βράδυ της Πέμπτης, το Προεδρικό Μέγαρο κατά το επίσημο δείπνο προς τιμήν του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν, από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Εντυπωσιακές παρουσίες, λαμπερά σύνολα, στιλ, κομψότητα και… «άρωμα» γυναίκας έδωσαν μια διαφορετική νότα στην εκδήλωση.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα, ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα σικάτο, μαύρο, μίντι φόρεμα, που άφηνε ακάλυπτο τον ένα ώμο.

Η κα Μπαζιάνα μπορεί να μην επέλεξε να φορέσει εντυπωσιακά κοσμήματα, ωστόσο το νουντ πέδιλο και οι μικρές πέρλες στα αυτιά της έκαναν τη διαφορά!

 

Η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου, Μπιζίτ Μακρόν, τόλμησε μια δυνατή αλλαγή, αποφεύγοντας αυτή τη φορά την ασφάλεια του ασπρόμαυρου.

Επέλεξε ένα αέρινο κοραλί φόρεμα με μαύρη ζώνη, ρολόι στις ίδιες αποχρώσεις (το ίδιο φορούσε σε λευκό το πρωί) και μαύρες γόβες.

 

Άλλη μια εντυπωσιακή παρουσία ήταν η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία επέλεξε ένα φόρεμα με ράντες, σε λευκό χρώμα, με μαύρες λεπτομέρειες και πρόσθετα κομμάτια υφάσματος σε μπορντό.

 

Υπέρλαμπρη και η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά με το δαντελωτό, μαύρο φόρεμά της, ενώ η υπουργός Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη κινήθηκε σε πιο ασφαλή στιλιστικά μονοπάτια, επιλέγοντας ένα μπεζ σύνολο.

 

Τέλος, η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Σίσσυ, επέλεξε ένα μεταξωτό φόρεμα σε παλ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με μπεζ χαμηλές γόβες και χρυσό περιδέραιο.