X

Έγκυος και η Κλόε Καρντάσιαν!

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης της νεότερης αδελφής της, η Κιμ Καρντάσιαν έμαθε ότι περιμένει κι άλλο ανιψάκι, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ.

Ant1news

Έγκυος είναι η Κλόε Καρντάσιαν, η σταρ των ριάλιτι σόου και ένα από τα νεαρότερα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, που έρχονται λίγες μέρες μετά από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της αδελφής της, Κάιλι Τζένερ.

Μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, επικαλούμενα ανώνυμες πηγές, ανέφεραν ότι η 33χρονη Κλόε, που έχει δεσμό με τον Τρίσταν Τόμσον, παίκτη των Cleveland Cavaliers, είναι έγκυος στον τρίτο μήνα.

Εκπρόσωπος της οικογένειας Καρντάσιαν δεν απάντησε στα σχετικά δημοσιεύματα, ούτε η ίδια η Καρντάσιαν ή ο σύντροφός της ανέφεραν κάτι μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

Σε ότι αφορά την 20χρονη Κάιλι Τζένερ, αναμένει το πρώτο της παιδί με τον επί έξι μήνες σύντροφό της ράπερ, Τράβις Σκοτ. 

Παιδί φέρεται να περιμένει και η πλέον διάσημη από τις αδελφές, η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες «περιμένει» το τρίτο παιδί της με τον Κάνιε Γουεστ, το οποίο όμως θα φέρει στον κόσμο το 2018 παρένθετη μητέρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του People.