X

Στην Αθήνα η Κάρλα Μπρούνι για δύο μοναδικές συναυλίες

Η γοητευτική πρώην πρώτη Κυρία της Γαλλίας έφθασε στη χώρα μας και εντυπωσίασε με το στιλ και τη λάμψη της λίγο πριν τις εμφανίσεις της στο Παλλάς.

Ant1news

Στην Αθήνα βρίσκεται η πρώην πρώτη Κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι, η οποία σήμερα και αύριο θα εμφανιστεί στο Θέατρο Παλλάς.

Η ίδια λίγο μετά την άφιξή της στη χώρα μας, που είναι ο πρώτος σταθμός της παγκόσμιας περιοδείας της, όπου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το καινούργιο της άλμπουμ με τίτλο "French Τouch", φωτογραφήθηκε έξω από το Παλλάς, ενώ συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και υπέγραψε αυτόγραφα.

Με απλό στιλ, φορώντας τζιν παντελόνι, μπλε μπλουζάκι και ένα σικ ριγέ σακάκι, η Κάρλα Μπρούνι κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά και τα φλας των φωτογράφων!

Η νέα της δουλειά κυκλοφορεί  αυτόν το μήνα και περιέχει μια συλλογή  με διασκευές γνωστών τραγουδιών στα αγγλικά, που την παραγωγή τους έχει κάνει ο θρυλικός παραγωγός, συνθέτης και μουσικός, David Foster.

 

 

 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Κάρλα Μπρούνι κάνει εμφανίσεις στη χώρα μας, παρά το ότι έχει εκφράσει την αγάπη της για την Ελλάδα αρκετές φορές στο παρελθόν.

Την πανέμορφη τραγουδοποιό συνοδεύει ο Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.