X

Μπελούτσι: να ξεχωρίζουμε την σεξουαλική παρενόχληση από το έντονο φλερτ

Η «αειθαλής» ηθοποιός έσπευσε να υπερασπιστεί τον καλό της φίλο Τ.Τορνατόρε που κατηγορήθηκε πρόσφατα για σεξουαλική παρενόχληση.

Ant1news

Η Ιταλίδα ηθοποιός, Μόνικα Μπελούτσι, μια από τις ομορφότερες γυναίκες στο χώρο του θεάματος, μίλησε για το σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων που ξέσπασε στις ΗΠΑ και επεκτάθηκε στην Ευρώπη, περιλαμβάνοντας ανάμεσα στους θύτες και τον διάσημο σκηνοθέτη Τζουζέπε Τορνατόρε.

Ο τορνατόρε κατηγορήθηκε πριν από λίγες μέρες για σεξουαλική παρενόχληση, από την ηθοποιό και παρουσιάστρια Μιριάνα Τρεβιζάν και η Μπελούτσι αναφέρθηκε στο γεγονός κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής του βραβείου «Βίρνα Λίζι».

«Ο Τζουσέπε είναι φίλος μου και τον σέβομαι. Χάρη σε αυτόν μου άνοιξαν χίλιες πόρτες», είπε η Ιταλίδα ηθοποιός η οποία ζει μόνιμα στην Γαλλία. Αναφερόμενη στο σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων πρόσθεσε.

«Ήταν σωστό να εκραγεί ο θυμός, αλλά μπορεί και να εκραγεί με λανθασμένο τρόπο. Πρέπει να ξεχωρίζουμε ανάμεσα σε βιασμό, εκβιασμό, παρενόχληση και μια κίνηση που αποτελεί, ουσιαστικά, έντονο φλερτ».

Η 53χρονη ηθοποιός θεωρεί ότι «οι καταγγελίες τόσων γυναικών, τόσων ηθοποιών, θα καταφέρουν να προκαλέσουν μια γενικότερη αλλαγή». Επίσης, πιστεύει ότι «πρέπει να ξεχωρίζουμε τον άνθρωπο από τα έργα του», καθώς «όποιος είναι ισχυρός δεν σημαίνει ότι είναι και καλός άνθρωπος» ενώ, επίσης, «το ταλέντο μπορεί να είναι μεγάλο, αλλά ο άνθρωπος που το διαθέτει μπορεί να μην είναι ανάλογου μεγέθους».