X

Όρισαν ημερομηνία γάμου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Ανακοινώθηκε επισήμως από τα ανάκτορα του Κένσινγκτον. Φρενίτιδα στη Βρετανία για τον βασιλικό γάμο.

Ant1news

Στις 19 Μαΐου θα τελεστεί ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τα ανάκτορα του Κένσινγκτον.

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και πέμπτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου θα νυμφευθεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Μέγκαν Μαρκλ, στο κάστρο των Ουίνδσορ.

Η 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός θα βαπτιστεί προηγουμένως Αγγλικανή και θα υποβάλει αίτημα να της χορηγηθεί η βρετανική υπηκοότητα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Χάρι, τον Τζέισον Νάουφ.

Ο αρραβώνας έγινε τον περασμένο μήνα και το ζευγάρι πόζαρε στον κήπο των ανακτόρων του Κένσινγκτον, με την Μέγκαν να δείχνει πανευτυχής το δαχτυλίδι των αρραβώνων που της έδωσε ο πρίγκιπας.

 

Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι θα είναι αναμφίβολα το κοσμικό γεγονός της χρονιάς που έρχεται! Τα περισσότερα περιοδικά του εξωτερικού ασχολούνται με τις ετοιμασίες του ζεύγους, οι οποίες είναι ήδη πυρετώδεις, σύμφωνα με τον κύκλο των μελλονύμφων. Στόχος τους είναι να δώσουν μια διαφορετική πινελιά στο γάμο τους, μακριά από συντηρητικές λογικές και πεπατημένες…

 

Την αρχή έκαναν μάλιστα με την γαμήλια τούρτα, που σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντ θα κάνει τη βασίλισσα Ελισσάβετ να βγει από τα ρούχα της!

Κι αυτό γιατί οι γεύσεις κρέμα και σοκολάτα που επιλέγουν τα περισσότερα ζευγάρια δεν είναι στη λίστα των Χάρι και Μέγκαν. Οι μελλόνυμφοι λέγεται ότι αποφάσισαν να προσφέρουν τούρτα με γεύση μπανάνα στο γάμο τους, καθώς αποτελεί το αγαπημένο τους φρούτο.

 

Ο μικρότερος γιος του Κάρολου και της Νταϊάνα υπήρξε το άτακτο παιδί της βασιλικής οικογένειας που παραδεχόταν ότι είχε καπνίσει κάνναβη και έπινε και μεθούσε στα εφηβικά του χρόνια.

Έπειτα όμως από μία επιτυχημένη στρατιωτική καριέρα και αφού υπηρέτησε δύο φορές στο Αφγανιστάν, έγινε το αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας όχι μόνο στη Βρετανία, αλλά και σε όλο τον κόσμο και διαδέχθηκε την μητέρα του σε πλήθος φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων.

Η Μέγκαν Μαρκλ, διαζευγμένη, έχει εμφανισθεί σε τηλεοπτικές σειρές και τηλεταινίες, αλλά έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «Suits».