X

Οι επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από τα ανάκτορα του Κένσινγκτον. Γοητεύει η Μέγκαν με το πανάκριβο φόρεμα.

Ant1news

Στη δημοσιότητα έδωσαν σήμερα τα ανάκτορα του Κένσινγκτον τις επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.

Φέρουν την υπογραφή του διάσημου φωτογράφου, Αλέξι Λουμπομίρσκι, στον φακό του οποίου έχουν ποζάρει σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Τζούλια Ρόμπερτς και η Αντζελίνα Τζολί.

Ο Λουμπομίρσκι, πρώην βοηθός του Μάριο Τεστίνο, γνωστού για τις φωτογραφίες που τράβηξε με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, έκανε τη φωτογράφηση αυτή την εβδομάδα στην έπαυλη Φρόγκμορ, κοντά στον Πύργο του Ουίνδσορ, όπου το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στις 19 Μαΐου.

«Δεν μπορώ παρά να χαμογελάσω όταν κοιτώ τις φωτογραφίες που τραβήξαμε, τέτοια ήταν η ευτυχία τους», δήλωσε ο Λουμπομίρσκι.

Άκρως θετικά τα σχόλια στον βρετανικό Τύπο για την μέλλουσα νύφη και το φόρεμα Ralph & Russo που επέλεξε, αξίας περίπου 63.000 ευρώ.

 

Ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και πέμπτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, και η 36χρονη ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, γνωστή κυρίως από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά “Suits”, ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους τον περασμένο μήνα.