X

Kendall Jenner: μου λείπει η Ελλάδα

Απ' ότι φαίνεται, η Kendall Jenner ερωτεύτηκε τη χώρα μας και δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στα ελληνικά νησιά για να απολαύσει ήλιο και θάλασσα.

Ant1news

Τις στιγμές που πέρασε στην Ελλάδα αναπολεί η Kendall Jenner, η οποία στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram έγραψε: «μου λείπει η Ελλάδα».

Η Jenner πόσταρε μια φωτογραφία της με ένα σέξι, μπλε μαγιό από τις περσινές της διακοπές στη Μύκονο, όπου βρέθηκε με τη φίλη της, Bella Hadid.

Απ' ότι φαίνεται, η Kendall Jenner ερωτεύτηκε τη χώρα μας και δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στα ελληνικά νησιά, για να απολαύσει ήλιο και θάλασσα.

Εν τω μεταξύ, η μητρική εταιρία του Snapchat έχασε χθες 1,3 δισεκατομμύριο δολάρια (1,05 δισεκ. ευρώ) μετά το μήνυμα στο Twitter της αμερικανίδας σταρ, στο οποίο έγραφε ότι δεν θα χρησιμοποιεί πλέον τη δωρεάν εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών και βίντεο.

"Υπάρχουν και άλλοι που δεν ανοίγουν πια το Snapchat; Ή είμαι μόνο εγώ..., είναι τόσο λυπηρό", έγραψε η 20χρονη επιχειρηματίας, μοντέλο, κοσμική Καλιφορνέζα και προσωπικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έχει περισσότερα από 24,5 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό της στο Twitter.

 

Λίγο αργότερα, η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν έγραψε στο Twitter "σε αγαπώ πάντα snap ... πρώτη μου αγάπη". Πολύ αργά... η ζημιά είχε ήδη γίνει: οι μετοχές της Snap Inc. έπεσαν περισσότερο από 6%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε απώλειες περίπου 1,3 δισεκ. δολαρίων σε χρηματιστηριακή αξία.