X

Στα Επτάνησα ο Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ μια “ανάσα” πριν το γάμο τους (φωτό)

Κρουαζιέρα για το πριγκιπικό ζευγάρι λίγο πριν τον γάμο τους! Ποια νησιά θα επισκεφθούν, πότε και για πόσο. Όλες οι λεπτομέρειες...

Ant1news

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 19 Μάϊου και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει…

Ωστόσο, μία ανάσα πριν από τον γάμο τους το μελλόνυμφο ζευγάρι όπως φαίνεται αποφάσισε να κάνει ένα μικρό ταξίδι αναψυχής στην Ελλάδα για να χαλαρώσει και να απολαύσει τις ομορφιές της χώρας μας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται ξενοδόχο, το ζευγάρι θα ταξιδέψει στη Ζάκυνθο, πριν τον πολυσυζητημένο γάμο του.

«Καλημέρα αγαπητοί φίλοι. Ενημερωθήκαμε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle θα σταματήσουν στη Ζάκυνθο για μια μέρα στις αρχές Μαΐου πριν από τον γάμο τους. Είναι τεράστια ευχαρίστηση και τιμή για όλο το νησί. Και φυσικά για τη φίλη μας Maria Drogitis που θα είναι ο προσωπικός τους ξεναγός. Οι άνθρωποι του δήμου, όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό για το όμορφο νησί της Ζακύνθου», έγραψε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Hotel Castelli, σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα.

Το ζευγάρι φέρεται να επιβιβαστεί σε γιοτ  με προορισμό την Κέρκυρα και από εκεί θα ταξιδέψει σε Ζάκυνθο και Λευκάδα, που είναι και το αγαπημένο νησί του πρίγκιπα Καρόλου.