X

Η επίσημη φωτογράφιση του πριγκιπικού ζεύγους Χάρι-Μέγκαν (εικόνες)

Το Παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα τις αναμνηστικές φωτογραφίες των νεόνυμφων. Μία τσάντα γεμάτη δωράκια ήταν η μπομπονιέρα.

Ant1news

Τρεις αναμνηστικές φωτογραφίες του πριγκιπικού ζεύγους, Χάρι και Μέγκαν, έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, όπως είναι οι τίτλοι που κατέχουν πλέον ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, πόζαραν στον φακό του διάσημου φωτογράφου Αλέξι Λουμπομίρσκι, μετά την γαμήλια τελετή, στο Κάστρο Ουίνδσορ.

Όπως αναφέρει το Παλάτι του Κένσινγκτον, «ο Δούκας και η Δούκισσα θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους συμμετείχαν στους εορτασμούς του γάμου τους. Αισθάνονται πολύ ευτυχισμένοι που μπόρεσαν να μοιραστούν την ημέρα τους με όλους όσοι συγκεντρώθηκαν στο Ουίνδσορ και εκείνους που παρακολούθησαν τον γάμο από τηλεοράσεως στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κοινοπολιτεία και όλον τον κόσμο».

 

 

 

Μοντέρνα και χρηστική η πριγκιπική μπομπονιέρα

Τα ΜΜΕ σε παγκόσμιο επίπεδο απασχόλησε ο γάμος του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ο οποίος ολοκληρώθηκε με ένα φιλί έξω από παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Το «παρών» έδωσαν πολιτικοί, αλλά και πολλές προσωπικότητες της showbiz και φίλοι του ζευγαριού.

Μετά το τέλος της γαμήλιας τελετής, οι 2.640 καλεσμένοι του πριγκιπικού ζεύγους, αποχώρησαν κρατώντας για μπομπονιέρα μία τσάντα γεμάτη μικρά δωράκια!

 

Συγκεκριμένα, οι τσάντες είχαν τα αρχικά του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς και την ώρα και την ημερομηνία που τελέστηκε ο γάμος και μέσα ήταν «έκρυβαν» πολλά μικρά δώρα.

Οι τσάντες, λοιπόν, περιείχαν ένα γιγάντιο νόμισμα σοκολάτας, ένα κουλουράκι, έναν μαγνήτη ψυγείου και ένα κουπόνι με 20% έκπτωση στο κατάστημα δώρων του κάστρου.

 

Και επειδή οι νεόνυμφοι είχαν προνοήσει για τα πάντα, εκτός των παραπάνω η τσάντα είχε κι ένα μπουκάλι νερό από το κάστρο Windsor καθώς το πρόγραμμα του γάμου.