X

Η Κέιτ Μίντλετον δημιουργεί καταναλωτικό παραλήρημα!

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ στέφθηκε κορυφαία influencer της βασιλικής οικογένειας για το 2018 νικώντας τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Ant1news

Η βασιλική οικογένεια με τις στιλιστικές της προτιμήσεις μαγνητίζει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού, το οποίο σπεύδει στο διαδίκτυο για να αναζητήσει τις δημιουργίες που φορέθηκαν από τα μέλη της!

Η Κέιτ Μίντλετον είναι εκείνη που επηρέασε περισσότερο τον κόσμο με τις προσεγμένες εμφανίσεις της, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση λιανικής πώλησης του eBay.

Οι περισσότερες αναζητήσεις στο eBay έγιναν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της με αποκορύφωμα την ημέρα γέννησης του Λούι, όταν και εμφανίστηκε με ένα κόκκινο φόρεμα έξω από την κλινική. Οι αναζητήσεις, μάλιστα, για σύνολα με την υπογραφή της ίδιας σχεδιάστριας που εμπνεύστηκε το κόκκινο φόρεμα, αυξήθηκαν κατά 20% τη συγκεκριμένη περίοδο.

Δεύτερη στη λίστα έρχεται η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία όταν φόρεσε το νυφικό Givenchy προκάλεσε αύξηση 60% στις αναζητήσεις για τον διάσημο οίκο μόδας, με περίπου 55 χτυπήματα την ώρα.

 

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η πριγκίπισσα Σάρλοτ. Φορώντας το λευκό φόρεμα ως παρανυφάκι στο γάμο του Χάρι με την Μέγκαν αύξησε κατά 60% τις αναζητήσεις για παρόμοια προϊόντα στο eBay.co.uk.

Τελευταίοι στην λίστα βρίσκονται ο πρίγκιπας Τζορτζ και η βασίλισσα Ελισάβετ. Οι καρφίτσες που συνηθίζει να φοράει η βασίλισσα έγιναν ανάρπαστες αφού κάθε 1 λεπτό πωλούνται στο eBay 16 παρόμοιες καρφίτσες.