X

“Δες τη ζωή αλλιώς” είναι το μήνυμα που στέλνει η Arianna Huffington

Κυκλοφορεί στην Ελλάδα το βιβλίο της δημιουργού της πλατφόρμας “Thrive Global”, που γνωρίζει τεράστια απήχηση σε όλον τον κόσμο.

Ant1news

Το βιβλίο της Arianna Huffington με τίτλο “Δες τη ζωή αλλιώς” (ΤHRIVE), το οποίο έφτασε στο No1 της λίστας των ευπώλητων των New York Times και έχει γνωρίσει τεράστια αποδοχή σε όλον τον κόσμο, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Η Arianna Huffington είναι η εμπνευστής και δημιουργός του Thrive Global, της παγκόσμιας πρωτοποριακής πλατφόρμας για την ευεξία και την αποδοτικότητα. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ τη λάνσαρε με μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα, με τη δημιουργία του thriveglobal.gr το 2018. Στόχος της πλατφόρμας αυτής είναι να προσφέρει εφαρμόσιμες, επιστημονικές λύσεις που βελτιώνουν τον τρόπο που δουλεύουμε και ζούμε. Το “Δες τη ζωή αλλιώς”, όπως μαρτυρά και ο υπότιτλος του: «Επαναπροσδιόρισε την επιτυχία και τον τρόπο για να την κατακτήσεις», παραμένει πιστό σε αυτόν τον στόχο, προσπαθώντας να εξαλείψει τη νοοτροπία ότι η εξαντλητική εργασία είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώνουμε για την επιτυχία.

Η επιτυχία δεν κρύβεται στο αέναο κυνήγι του χρήματος και της εξουσίας. Η τυφλή προσήλωση σε αυτές τις δυο παραμέτρους έχει οδηγήσει τον σύγχρονο άνθρωπο σε μια επιδημία ασθενειών που συνδέονται με την υπερκόπωση και το στρες. Η συγγραφέας παρομοίασε τη διαρκή μας αναζήτηση για χρήμα και εξουσία με τα δύο πόδια ενός τρίποδου σκαμνιού: Μπορεί να μας κρατήσουν προσωρινά, όμως αργά ή γρήγορα θα οδηγηθούμε σε πτώση. Η τρίτη παράμετρος που χρειαζόμαστε περιλαμβάνει όλα εκείνα τα στοιχεία που προωθεί και πρεσβεύει το Thrive Global, τα οποία απώτερο σκοπό έχουν να μας βοηθήσουν να κατακτήσουμε την εσωτερική γαλήνη και ευημερία.

Η Arianna Huffington ανοίγει τον δρόμο για μια επανάσταση στην κουλτούρα, στον τρόπο σκέψης, τον εργασιακό χώρο και, εντέλει, στις ζωές μας. Το βιβλίο της “Δες τη ζωή αλλιώς” θα βοηθήσει τους αναγνώστες να επαναπροσδιορίσουν τι είναι πραγματικά σημαντικό. Γιατί, όπως έχει πει και ο μεγάλος George Bernard Shaw, «Η ζωή δεν είναι η διαδικασία να βρεις τον εαυτό σου, αλλά να τον δημιουργήσεις».