X

Οργιάζουν οι φήμες για ειδύλλιο μεταξύ Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ (βίντεο)

Άναψε φωτιές το τρυφερό ενσταντανέ τους στην τελετή απονομής των Όσκαρ. Αποκαλύψεις για τις αντιδράσεις της Ιρίνα Σάικ.

Ant1news

Φήμες για ενδεχόμενο ειδύλλιο ανάμεσα στην Lady Gaga και τον Μπράντλεϊ Κούπερ πυροδότησε η εμφάνισή τους στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Τα σκανδαλοθηρικά έντυπα παγκοσμίως μιλούν ανοικτά για ρομάντζο, το οποίο πια… δεν μπορεί να κρυφτεί. Άλλωστε, η Lady Gaga χώρισε πρόσφατα, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ψυχαγωγικό δίκτυο Entertainment News απαθανάτισε την σύντροφο του Μπράντλει Κούπερ, το μοντέλο Ιρίνα Σάικ, να γυρίζει την πλάτη στην Lady Gaga, μετά το τέλος του τραγουδιού τους, που καταχειροκροτήθηκε στα Όσκαρ.

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail παρουσιάζει σειρά φωτογραφιών, από το πάρτι που ακολούθησε της απονομής, όπου η Σάικ κάθεται μόνη σε έναν καναπέ, στο σκοτάδι, ενώ Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga εμφανίζονται διαχυτικοί, να ψιθυρίζουν ο ένας στο αυτί του άλλου και να αγκαλιάζονται αρκετές φορές, με το μοντέλο πάντως να κρατά την ψυχραιμία του. Τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το βράδυ, καθώς την επόμενη μέρα ο φακός απαθανάτισε Σάικ και Κούπερ εμφανώς ψυχρούς μεταξύ τους.

 

Το φημολογούμενο ειδύλλιο φαίνεται πως βοήθησε και στην αύξηση της τηλεθέασης των Όσκαρ. Φέτος, οι τηλεθεατές αυξήθηκαν κατά 11,6% πλησιάζοντας τα 30 εκατομμύρια.

Στα αξιοσημείωτα των Όσκαρ, η ενόχληση του σκηνοθέτη Σπάικ Λι, που σηκώθηκε κι έφυγε μόλις άκουσε ότι το “Πράσινο Βιβλίο” κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας. Αλλά και η απρόσμενη συμφιλίωση της Lady Gaga με τη Μαντόνα, που επισφραγίστηκε με μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.