X

Συγγνώμη Δημάρχου μετά το χούφτωμα σε δημοσιογράφο

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο ασυγκράτητος 75χρονος δήμαρχος της Σάντα Κρουζ, στη Βολιβία, μετά το… χέρι που άπλωσε σε δημοσιογράφο  κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.

Ant1news



Ο δήμαρχος της Σάντα Κρουζ , Πέρσι Φερνάντεζ, ο οποίος έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές με τη συμπεριφορά του, χούφτωσε μία δημοσιογράφο τηλεοπτικού καναλιού, κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης, μπροστά στην κάμερα και κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο δήμαρχος έβαλε το χέρι του στο πόδι της όμορφης δημοσιογράφου και όπως φαίνεται στο επίμαχο βίντεο η γυναίκα χρειάστηκε να βάλει αρκετή δύναμη για το «ξεκολλήσει» από πάνω της. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού και ενώ προσπαθούσε να τον σταματήσει, ο Φερνάντεζ της είπε να μην είναι «εγωιστική».

Το βίντεο με το συμβάν μεταδόθηκε στην τηλεόραση της Βολιβίας και ξέσπασε εκ νέου σάλος για την συμπεριφορά του δημάρχου, που έχει δώσει πολλά παρόμοια δικαιώματα. Ο Φερνάντεζ στη συνέχεια απέστειλε επιστολή με την οποία ζητούσε συγγνώμη στην δημοσιογράφο, όμως τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της δεν την έκαναν δεκτή, απαιτώντας από τον δήμαρχο να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Ο Πέρσι Φερνάντεζ ανταποκρίθηκε στο αίτημα και τη Δευτέρα σε βίντεό του εξέφρασε δημοσίως συγγνώμη από τη δημοσιογράφο Μερσέντες Γκούζμαν και την οικογένειά της, λέγοντας ότι δεν ήθελε να την προσβάλει.

Ο 75χρονος έχει πιαστεί αρκετές φορές να απλώνει… χέρι δημόσια και πολλοί τον κατηγορούν για ανάρμοστη συμπεριφορά.