X

Θρίλερ με την κόρη του Ραούλ Κάστρο: Επέβαινε στο μοιραίο αεροσκάφος;

Σάλο προκάλεσε η πληροφορία που ήθελε την κόρη του Ραούλ Κάστρο να είναι μεταξύ των επιβαινόντων στο μοιραίο αεροσκάφος που συνετρίβη στο Μάλι.

Ant1news

Η κόρη του προέδρου της Κούβας Ραούλ Κάστρο, και γνωστή ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, Μαριέλα επέβαινε στο μοιραίο αλγερινό αεροσκάφος που συνετρίβη στην Αφρική. Αυτή είναι η πληροφορία που «πάγωσε» την κοινή γνώμη μόλις μεταδόθηκε από το CNN, που επικαλείται αρχές πολιτικής αεροπορίας της Μπουρκίνα Φάσο.

Η πληροφορία διαδόθηκε αρχικά από τον επίσημο ιστότοπο του αεροδρομίου της Ουαγκαντούγκου, από το οποίο απογειώθηκε η πτήση AH5017, και εν συνεχεία αναμεταδόθηκε από το CNN και άλλα διεθνή δίκτυα.

Ωστόσο, πηγές του BBC από το κουβανικό Εθνικό Κέντρο για Σεξουαλική Εκπαίδευση, όπου η Μαριέλα Κάστρο είναι υπηρετεί ως διευθύντρια, δήλωσαν πως η ίδια λαμβάνει μέρος σε εκδηλώσεις στην Αβάνα.

Μάλιστα, η ίδια η Μαριέλα μίλησε ζωντανά στον τηλεοπτικό σταθμό της Βενεζουέλας Telesur, διαψεύδοντας αυτή την πληροφορία και δηλώνοντας «Είμαι ζωντανή, χαρούμενη και υγιής [...] Ίσως τα μέσα ενημέρωσης που δημοσιοποίησαν αυτή την είδηση ήθελαν λίγη δημοσιότητα, αλλά εδώ είμαι».