X

Εικόνες σοκ: Ψαράδες στο Περού ρίχνουν κοτρώνες στο κεφάλι θαλάσσιου ελέφαντα

Συγκλονιστικές εικόνες από την Λατινική Αμερική που προκάλεσαν γενική κατακραυγή.

Ant1news

Πολύ σκληρά είναι τα πλάνα που καταγράφονται σε ερασιτεχνικό βίντεο και δείχνουν δυο ψαράδες στο Περού να ρίχνουν με μανία τεράστιες πέτρες στο κεφάλι ενός θαλάσσιου ελέφαντα που είναι εγκλωβισμένος στα βράχια μιας παραλίας.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές και έχουν κάνει το γύρο του κόσμου, προκαλώντας την γενική κατακραυγή. Το βίντεο δείχνει τον ένα από τους δυο συμμετέχοντες να κουβαλάει συνεχώς κοτρώνες και να εφοδιάζει τον συνεργάτη του, που βρίσκεται πάνω από το θαλάσσιο ζώο και να τους τις πετάει στο κεφάλι. Μάλιστα υπάρχει και διάλογος μεταξύ τους για το πώς θα είναι πιο αποτελεσματικά τα χτυπήματα.

Αυτό που προκαλεί σοκ είναι η σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν το ζώο, αλλά και η ηρεμία με την οποία διαπράττουν την βαναυσότητα. Οι θαλάσσιοι ελέφαντες είναι στην ουσία μεγάλες φώκιες με αυτές του νοτίου ημισφαιρίου να είναι λίγο μικρότερες από τις συγγενείς του στο βόρειο ημισφαίριο. Ο πληθυσμός τους είχε συρρικνωθεί και απειλούνταν με εξαφάνιση, αλλά τα τελευταία χρόνια παρουσίασε αύξηση.