X

Μεξικό: Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού από το εξαγριωμένο πλήθος

«Καζάνι που βράζει» θυμίζει το Μεξικό μετά τις αποκαλύψεις ότι αστυνομικοί συμμετείχαν στις στυγερές δολοφονίες των 43 αγνοούμενων φοιτητών.

Ant1news



Εκτός ελέγχου δείχνει να βρίσκεται η κατάσταση στο Μεξικό, όπου συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι βίαιες διαδηλώσεις για τις δολοφονίες των 43 φοιτητών - που είχαν εξαφανιστεί από τις 26 Σεπτεμβρίου- από διεφθαρμένους αστυνομικούς και καρτέλ ναρκωτικών.

Οι εξαγριωμένοι διαδηλωτές συγκρούστηκαν σφοδρά και τη Δευτέρα με τις δυνάμεις καταστολής και απέκλεισαν το αεροδρόμιο του Ακαπούλκο, ενώ πυρπόλησαν αυτοκίνητα και τραυμάτισαν τουλάχιστον έντεκα αστυνομικούς. Ένας εξ αυτών, απομονώθηκε από τους οργισμένους διαδηλωτές και ξυλοκοπήθηκε άγρια, σε ένα περιστατικό που καταγράφηκε στην κάμερα.







Δείτε το βίντεο (Προσοχή σκληρές εικόνες):

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Δικαιοσύνης του Μεξικού εκτίμησε ότι θα αποδειχθεί εξαιρετικά δύσκολο να ταυτοποιηθούν τα απανθρακωμένα λείψανα που ενδεχομένως ανήκουν στους 43 φοιτητές, αφού διαπιστώθηκε ότι γενετικές εξετάσεις μπορούν να γίνουν μόνο σε δύο από τα μικρά οστά που βρέθηκαν.