X

Κολομβία: Ανάγκασε την κόρη του να καταπιεί 600 γραμμάρια κοκαΐνης

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας Κολομβιανός που μετέτρεψε την 11χρονη κόρη του σε ντίλερ, δίνοντας της να καταπιεί 104 κάψουλες κοκαΐνης.

Ant1news



Στη σύλληψη ενός Κολομβιανού, ο οποίος κατηγορείται ότι ανάγκασε την 11χρονη κόρη του να καταπιεί 104 κάψουλες με κοκαΐνη, προχώρησαν οι αρχές της Κολομβίας κοντά στην πόλη Κάλι, στη δυτική Κολομβία.

Σύμφωνα με εισαγγελική πηγή, ο φυγόδικος από την περασμένη εβδομάδα, Ντιέγκο Φερνάντο Μανσίγια Αγκιλάρ, καταζητείτο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, χρησιμοποίηση ανηλίκου για την τέλεση αδικήματος και εμπορία ναρκωτικών. Η υπόθεση έγινε γνωστή πριν από μία εβδομάδα όταν το παιδί του εισήχθη σε νοσοκομείο και προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, το περασμένο Σαββατοκύριακο η 11χρονη παραπονέθηκε ότι πονούσε πολύ όταν επέστρεψε στην κατοικία της μητέρας της έπειτα από μια επίσκεψη στο σπίτι του πατέρα της. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στα επείγοντα ενός νοσοκομείου, όπου διαπιστώθηκε ότι μέσα στο σώμα της είχε τις κάψουλες που περιείχαν συνολικά 500 έως 600 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο πατέρας ήθελε να χρησιμοποιήσει την κόρη του προκειμένου να μεταφέρει τα ναρκωτικά στην Ευρώπη και πιθανότατα στην Ισπανία.

Οι αρχές προσέφεραν αμοιβή 20 εκατομμυρίων πέσος (περίπου €7.450), ένα ποσό 30πλάσιο του κατώτερου μηνιαίου μισθού στην Κολομβία, για πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψή του. Τελικά ο άνδρας συνελήφθη σε ένα σπίτι στην επαρχία, στον δήμο Σανταντέρ του Κιλιτσάο, 30 χλμ. από την Κάλι, την πόλη κατοικίας του.