X

Η «Μις Οπίσθια» της Βραζιλία δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική

Η Αντρέσα Ουράχ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από επιπλοκή κατά τη διάρκεια επέμβασης αφαίρεσης σιλικόνης από τους μηρούς της.

Ant1news

Η βραζιλιάνα βασίλισσα ομορφιάς που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό Miss Bumbum το 2002, η οποία ισχυριζόταν ότι έχει σχέση με τον διεθνή άσο Κριστιάνο Ρονάλντο παλεύει για τη ζωή της καθώς νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από μια αισθητική χειρουργική επέμβαση.

Η 27χρονη Αντρέσα Ουράχ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της του Πόρτο Αλέγκρε, μετά την αφαίρεση ειδικού τζελ εμφυτεύματος που είχε τοποθετήσει παλιότερα στους μηρούς της για αισθητικούς λόγους.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε καθώς έπειτα από μία δεύτερη εγχείρηση, κατά την οποία θα αφαιρούσε αυτό το ειδικό τζελ, τα σημεία μολύνθηκαν, με αποτέλεσμα τώρα να νοσηλεύεται σε καταστολή, σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το άτυχο μοντέλο είχε υποβληθεί σε: ανόρθωση οπισθίων, επέμβαση προσθήκης εμφυτευμάτων στους μηρούς καθώς και σε πλαστική μύτης, γνάθου, προσώπου, στήθους, λιποαναρρόφηση και πλαστική... αιδοίου!

«Είμαι σίγουρη πως θα γίνει καλά. Έχω πίστη στον Θεό», γράφει η μητέρα της Andressa στη σελίδα της κόρης της στο Facebook, ενώ οι θεράποντες γιατροί της εκφράζουν την ελπίδα τους για καλυτέρευση της κατάστασής της.