X

Βρέθηκε το πτώμα 27χρονης ηθοποιού μέσα σε δεξαμενή

Η κοπέλα ενδέχεται να είχε απαχθεί από συμμορία και να χρησιμοποιήθηκε ως σκλάβα του σεξ.

Ant1news

Η Carmen Yarira Noriega Esparza, αγνοείτο εδώ και ένα χρόνο και παρά τις επίμονες έρευνες της αστυνομίας ήταν αδύνατο να εντοπιστούν τα ίχνη της. Η πανέμορφη 27χρονη ηθοποιός είχε θεαθεί για τελευταία φορά όταν έφευγε από το γυμναστήριο στο οποίο ήταν μέλος, τον περασμένο Φεβρουάριο στο Μέξικο Σίτι.

Πριν από λίγες ημέρες κάτοικοι πόλης του Μεξικό παραπονέθηκαν στις αρχές ότι το νερό που έπιναν είχε μια παράξενη γεύση. Όταν οι αρμόδιοι έσπευσαν στη δεξαμενή νερού για να εντοπίσουν το πρόβλημα, βρήκαν το πτώμα της άτυχης κοπέλας να επιπλέει στην επιφάνεια της δεξαμενής σε κατάσταση σήψης.

Η οικογένεια και οι φίλοι της, ζητούν απεγνωσμένα από την αστυνομία απαντήσεις και εκπρόσωπος των αρχών δήλωσε πως θα περιμένουν τη νεκροψία προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με τις αρχές εξετάζεται το ενδεχόμενο η μοιραία κοπέλα να είχε απαχθεί από συμμορία και να χρησιμοποιήθηκε ως σκλάβα του σεξ. Παράλληλα εξετάζεται και η σχέση της με επιχειρηματία πριν αρχίσει να βλέπει ένα δικηγόρο με τον οποίο σχετιζόταν όταν εξαφανίστηκε.