X

Κρουαζιερόπλοιο διέσωσε επιβάτη άλλου πλοίου που έπεσε στη θάλασσα

Ο νεαρός άνδρας είχε πέσει στη θάλασσα από άλλο κρουαζιερόπλοιο και λίγες ώρες αργότερα διασώθηκε από κρουαζιερόπλοιο της Disney Cruise Line το οποίο περνούσε τυχαία από το σημείο.

Ant1news



Τύχη «βουνό» είχε ένας 22χρονος που επέβαινε πριν από λίγες ημέρες σε κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean. Ο νεαρός έπεσε στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από το κρουαζιερόπλοιο στα ανοιχτά των ακτών της νήσου Κοσουμέλ στο Μεξικό, όμως, η μοίρα του… χαμογέλασε μερικές ώρες αργότερα, καθώς ένα άλλο κρουαζιερόπλοιο της Disney Cruise Line, το οποίο περνούσε από το σημείο, τον περισυνέλεξε και του έσωσε τη ζωή.

Σύμφωνα με το ABC News, τις κραυγές του 22χρονου για βοήθεια άκουσε ένας εκ των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου της Disney Cruise Line, ο Σκοτ Κάμπελ, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα με την κόρη του στο μπαλκόνι της καμπίνας τους. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την κραυγή: ‘κάποιος να με βοηθήσει’», ανέφερε ο Κάμπελ στο ABC News.

Το περιστατικό, που συνέβη την περασμένη Πέμπτη στις 8 Ιανουαρίου, επιβεβαίωσε μία εκπρόσωπος της Disney, αναφέροντας ότι το κρουαζιερόπλοιο Disney Magic διέσωσε έναν επιβάτη που έπεσε στη θάλασσα από άλλο κρουαζιερόπλοιο. Τα στοιχεία του 22χρονου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ενώ σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο που μίλησε στο CNN, o νεαρός δεν θυμόταν πως έπεσε από το κρουαζιερόπλοιο.

Ο 22χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και στη συνέχεια επέστρεψε πίσω στην πατρίδα του, στις ΗΠΑ. Ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε δείχνει τον άνδρα να κολυμπάει προς ένα σωσίβιο που πέταξε στη θάλασσα το πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου της Disney.