X

Μαζική απόδραση από φυλακή, μέσω ...ομαδικού οργιου (βίντεο)

Τρεις γυναίκες, με στολές αστυνομικών, έπεισαν τους δεσμοφύλακες να ανοίξουν τις πύλες, τάχα αποδεχόμενες να πάρουν μέρος σε ομαδικό όργιο μαζί τους.

Ant1news

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στις φυλακές Nova Mutum στην πόλη Κουγιάμπα της κεντρικής Βραζιλίας.

Τρεις νέες, σαγηνευτικές γυναίκες πήγαν έξω από την φυλακή φορώντας σέξι στολές αστυνομικών και, όπως όλα δείχνουν, κατάφεραν να πείσουν τους δεσμοφύλακες να συμμετάσχουν σε σεξουαλικά όργια μαζί τους, προτού καταφέρουν να τους αποσπάσουν τα κλειδιά της πόρτας που οδηγεί στα κελιά των φυλακών.

Συνολικά εικοσιοκτώ κρατούμενοι απέδρασαν ενώ αργότερα οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις δεσμοφύλακες σε κατάσταση μέθης με χειροπέδες στα χέρια και μια σακούλα με σέξι γυναικεία εσώρουχα και στολές αστυνομικών.

Όπως κατέδειξε η έρευνα οι γυναίκες γοήτευσαν τους δεσμοφύλακες και αφού κατάφεραν να τους πείσουν να μπουν στο εσωτερικό της φυλακής και στους κοιτώνες τους, τους έδωσαν να πιουν ουίσκι στο οποίο είχαν ρίξει μέσα υπνωτικό. Οι δεσμοφύλακες ήταν σε κατάσταση ύπνου μέχρι το απόγευμα της επόμενης ημέρας, ενώ οι εικοσιοκτώ κρατούμενοι φεύγοντας πήραν μαζί τους και δώδεκα καραμπίνες, ένα περίστροφο και πυρομαχικά από αποθήκες της φυλακής.

Σύμφωνα με την αρχηγό της αστυνομίας, Angelina de Andrades Ferreira, το σχέδιο της απόδρασης των κρατουμένων είχε οργανωθεί από την φίλη του 18χρονου κρατούμενου για ληστείες και απόπειρα φόνου, Bruno Amorim.

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα μέσα ενημέρωσης η αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε ότι ήδη οκτώ από τους κρατούμενους συνελήφθησαν, αφού δεν κατόρθωσαν να ξεφύγουν πολύ μακριά από την πόλη, ενώ οι δεσμοφύλακες που ενεπλάκησαν άθελά τους στην απόδραση έχουν συλληφθεί και τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για «διευκόλυνση απόδρασης από φυλακή» και «υπαιτιότητα υπεξαίρεσης», λόγω της κλοπής των όπλων και των πυρομαχικών.