X

Βουλευτής έβλεπε πορνό στα έδρανα του κοινοβουλίου

Στα πράσα πιάστηκε ένας βουλευτής την ώρα που παρακολουθούσε ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο κινητό του τηλέφωνο.

Ant1news

Έχουμε δει βουλευτές να ασχολούνται με διάφορα πράγματα την ώρα της συνεδρίασης. Από την ανάγνωση εφημερίδων, μέχρι να παίζουν online παιχνίδια στο κινητό… ακόμη και να παίρνουν έναν υπνάκο στα έδρανα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, ο Βραζιλιάνος βουλευτής του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, Ζοάο Ροντρίγκεζ, πιάστηκε στα πράσα να παρακολουθεί βίντεο πορνό στο κινητό του, το οποίο είχε κρύψει κάτω από το έδρανο.

Ο Ροντρίγκεζ δε δίστασε μάλιστα να δείξει το βίντεο και σε συναδέλφους του που τον πλησίασαν, οι οποίοι μάλιστα έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.

Όταν κυκλοφόρησαν οι εικόνες που έβλεπε στο κινητό του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του κοινοβουλίου, ο Ζοάο Ροντρίγκεζ ισχυρίστηκε ότι έλαβε τις πορνογραφικές εικόνες μέσω WhatsApp.

Δικαιολογήθηκε, λέγοντας πως είναι μέλος σε πολλές ομάδες συνομιλίας και δεν μπορεί να ελέγχει τι του στέλνουν. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι αμέσως μπλόκαρε τον αποστολέα, για να μην ξαναδεχτεί τέτοιου είδους εικόνες.

Οι ψηφοφόροι του Ροντρίγκεζ, πάντως, έσπευσαν να τον υπερασπιστούν και του έστειλαν βροχή μηνυμάτων συμπαράστασης στη σελίδα του στο Facebook.