X

Βίντεο: Ο Ομπάμα βγάζει τη βέρα του για να χαιρετίσει Αργεντίνους

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον Αμερικανό Πρόεδρο να βγάζει τη βέρα του, πριν χαιρετίσει τους Αργεντινούς.

Ant1news

Τη βέρα του έβγαλε για να χαιρετίσει Αργεντινούς, κατά την επίσκεψή του σε εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έξω από το Μπουένος Άιρες, ο Μπαράκ Ομπάμα, με το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Κι ενώ δεν έχει γίνει σαφές για ποιον λόγο έβγαλε τη βέρα του ο Αμερικανός Πρόεδρος, τα Μέσα Ενημέρωσης της Αργεντινής τον κατηγορούν ότι, βλέπει τους Αργεντινούς ως «κλέφτες». Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αντιδράσεις «φουντώνουν».

Η επίσκεψη του Ομπάμα στην Αργεντινή ήταν η πρώτη Προέδρου των ΗΠΑ τα τελευταία 20 χρόνια, με την εκλογή του Μαουρίτσιο Μάκρι, τον περασμένο Νοέμβριο, να έχει «προθερμάνει» τη σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει ήδη δεχτεί επικρίσεις, όταν ένα άλλο βίντεο, αυτό στο οποίο χόρευε αργεντίνικο τάνγκο, έκανε το γύρο του κόσμου. Ο λόγος που δέχτηκε επικρίσεις ήταν γιατί, ο χορός ήταν μόλις λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες.