X

Απήγαγαν την πεθερά του Μπέρνι Έκλεστοουν στο Σάο Πάολο

Οι απαγωγείς ζητούν 36.5 εκατομμύρια δολάρια για να απελευθερώσουν την πεθερά του ισχυρού άνδρα της Formula 1...

Ant1news

Απήχθη στο Σάο Πάολο η πεθερά του ισχυρού άνδρα της Formula 1 Μπέρνι Έκλεστοουν και σύμφωνα με αναφορές του Βραζιλιάνικου Τύπου οι απαγωγείς ζητούν 36.5 εκατομμύρια δολάρια.

Η  Aparecida Schunck, η μητέρα της συζύγου του Έκλεστοουν, Φαμπιάνα Φλόσι, απήχθη την Παρασκευή το βράδυ, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες και η τοπική αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει αυτές τις αναφορές.

Ο Έκλεστοουν, ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες στον αθλητισμό του οποίου η περιουσία σύμφωνα με το Forbes αγγίζει τα 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια, παντρεύτηκε την Φλόσι το 2012, τρία χρόνια μετά τη συνάντησή τους στο γκραν πρι της Βραζιλίας.

Ο 85χρονος πλέον Έκλεστοουν, χώρισε τότε την 25χρονη σύζυγό του μοντέλο από την Κροατία Σλάβικα Ράντιτς, προκειμένου να παντρευτεί  τη νεαρή Βραζιλιάνα. Τώρα το ζευγάρι ζει στην Αγγλία.

 

Οι απαγωγές στην Βραζιλία ήταν συνηθισμένες πριν από μια δεκαετία με θύματα διάφορους ανθρώπους, οι οποίες συχνά γίνονταν για ποσά μερικών εκατοντάδων δολάριων.

Η αστυνομία με τη δημιουργία ειδικού τμήματος για τις απαγωγές κατόρθωσε να περιορίσει το φαινόμενο και πλέον γίνονται σπάνια τέτοια περιστατικά.  

Η Βραζιλία σήμερα βρίσκεται εν μέσω της χειρότερης οικονομικής κρίσης της μετά από σχεδόν έναν αιώνα.