X

Τους έκοψαν τα χέρια και τους παράτησαν σε δρόμο του Μεξικού

‘Εξι άνθρωποι βρέθηκαν με κομμένα τα χέρια και χαραγμένα τα πρόσωπά τους. Οι αρχές εκτιμούν ότι η υπόθεση συνδέεται με τους εμπόρους ναρκωτικών που δρουν στην περιοχή.

Ant1news

Έξι άνθρωποι βρέθηκαν ζωντανοί αλλά με κομμένα τα χέρια, στα περίχωρα της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του Μεξικού, Γκουανταλαχάρα, ενώ ένας έβδομος βρέθηκε νεκρός στο ίδιο σημείο.

Πρόκειται για πέντε άνδρες και μία γυναίκα, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο. Τα χέρια όλων ήταν ακρωτηριασμένα ενώ στο μέτωπό τους ήταν χαραγμένη η φράση «είμαι κλέφτης».

Τα θύματα είχαν ακρωτηριαστεί από εγκληματική ομάδα που συνδέεται με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών η οποία σκότωσε τον έναν και άφησε στο δρόμο δύο σακούλες με τα ακρωτηριασμένα χέρια, αναφέρει το πρακτορείο.

Ο νεκρός, ηλικίας 39 χρόνων, προφανώς ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και δεν είχε ακρωτηριαστεί. Ήταν παντρεμμένος με την 44χρονης που βρέθηκε μαζί με τους υπόλοιπους, ηλικίας μεταξύ 25 και 43 χρόνων.

Οι αρχές εκτιμούν ότι το έγκλημα συνδέεται με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι τα θύματα οδηγήθηκαν στο σημείο με δύο αυτοκίνητα και εγκαταλείφθηκαν εκεί με ένα σημείωμα που έγραφε: «αυτό μας συνέβη επειδή είμαστε κλέφτες».

Στο σημείωμα υπήρχαν και απειλές εναντίον όσων κακοποιούν γυναίκες και παιδιά.