X

Βενεζουέλα: η μεγάλη πορεία με βόμβες… κοπράνων (βίντεο)

Με περιττώματα γέμισαν τις βόμβες, που μέχρι πρότινος ήταν μολότοφ, οι διαδηλωτές στην Βενεζουέλα. Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών, παραμένει το χάος.

Ant1news

Ένα νέο «όπλο» κατά της Αστυνομίας βρήκαν οι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές στην Βενεζουέλα. Μετά τις μολότοφ και τις πέτρες, η χθεσινή πορεία περιελάμβανε περιττώματα!

Μάλιστα, η πορεία ονομάστηκε «πορεία των κοπράνων» (Shit March) με χιλιάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις στα βασικά αγαθά, όπως η τροφή και τα φάρμακα.

Την ίδια ώρα, κάποιοι από τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές αντιτίθενται στην τακτική εκτόξευσης κοπράνων (από ζώα και από ανθρώπους) στις δυνάμεις ασφαλείας, καθώς κάτι τέτοιο ενδέχεται να αυξήσει τις ασθένειες, οι οποίες δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπιστούν σωστά λόγω της έλλειψης φαρμάκων.

Πάντως, τα μηνύματα για την κατασκευή μολότοφ  που περιέχουν περιττώματα έχουν γίνει «viral» στην Βενεζουέλα.

Κάποιοι μάλιστα συνιστούν να αποφεύγεται το γυαλί στις παραπάνω μολότοφ, ώστε να ξεφτιλίζονται και όχι να τραυματίζονται οι αστυνομικοί.

Αυξάνονται οι νεκροί

Παράλληλα, δύο ακόμα νεκροί προστέθηκαν στη λίστα που όλο και μεγαλώνει τις τελευταίες εβδομάδες. Συνολικά 39 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί κατά τις διαδηλώσεις των τελευταίων εβδομάδων, τόσο από την πλευρά των αντικυβερνητικών, όσο και από την πλευρά των υποστηρικτών της κυβέρνησης Μαδούρο.

Η αντιπολίτευση στηριζόμενη από τους χιλιάδες διαδηλωτές ζητεί παραίτηση του Νικολάς Μαδούρο, ενώ ο ίδιος ο Μαδούρο κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι στηρίζεται από τις ΗΠΑ.