X

Νέα αιματηρά επεισόδια στην Βενεζουέλα (βίντεο)

Σοκάρουν οι εικόνες από την Βενεζουέλα. Άλλοι δύο νεκροί, μεταξύ των οποίων και ένας 18χρονος, σε διαδηλώσεις κατά του Μαδούρο.

Ant1news

Ακόμα δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στις τελευταίες επεισοδιακές διαδηλώσεις στην Βενεζουέλα, καθώς η αντιπολίτευση εξακολουθεί να ζητά εκλογές και ο Νίκολας Μαδούρο να επιμένει να τις αρνείται.

Οι αντίπαλοι του προέδρου Μαδούρο οργάνωσαν καταλήψεις κτιρίων και δρόμων στη χώρα για να πιέσουν για εκλογές, αναζωπυρώνοντας τις διαμαρτυρίες εναντίον της κυβέρνησης που οδήγησαν στον θάνατο ενός νέου στην πολιτεία Τάχιρα κοντά στα σύνορα. 

Ο Λουίς Αλβιάρες, 18, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στην εκρηκτική δυτική πολιτεία, σύμφωνα με το γραφείο του ombudsman (συνήγορουτ του πολίτη) της κυβέρνησης, το οποίο δεν παρέθεσε λεπτομέρειες. 

Την ίδια ώρα το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει τον άτυχο 18χρονο να κείτεται νεκρός με δύο άλλους διαδηλωτές να βρίσκονται από πάνω του χωρίς να μπορούν να πιστέψουν την εξέλιξη αυτή.

Ο δεύτερος νεκρός είναι ο 33χρονος Ντιέγκο Χερνάντεζ, ο οποίος όπως καταγγέλλεται έπεσε νεκρός από πυρά οπαδών του Μαδούρο.

Το βίντεο που τον δείχνει να κείτεται νεκρός στο οδόστρωμα είναι πολύ σκληρό. «Τον σκότωσαν» ακούγεται να φωνάζουν οι διαδηλωτές που βρίσκονται γύρω του.

Με τα δύο τελευταία θύματα ο θλιβερός κατάλογος των θυμάτων από τη βία στη χώρα του Μαδούρο ανέρχεται πλέον σε 41 και πουθενά στον ορίζοντα δεν φαίνεται κάποιο διέξοδο.