X

Νύφη σκοτώθηκε όταν συνετρίβη το ελικόπτερο με το οποίο πήγαινε στον γάμο της (βίντεο)

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη μοιραία πτήση. Τραγικό θάνατο βρήκαν επίσης ο αδερφός της νύφης, μία φωτογράφος που ήταν έγκυος και ο πιλότος.

Ant1news

Ραγίζει καρδιές το βίντεο-ντοκουμέντο από τη συντριβή ενός ελικοπτέρου, που μετέφερε μία νύφη στον γάμο της, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Η 32χρονη Ροζεμέρε ντο Ντασιμέντο Σίλβα ονειρευόταν μία εντυπωσιακή άφιξη στον χώρο της γαμήλιας τελετής και συνοδευόμενη από τον αδερφό της, Σιλβάνο, και τη φωτογράφο Νάιλα Κριστίνα Νέβες επιβιβάστηκε σε ελικόπτερο για μία πτήση λίγων λεπτών στον υπαίθριο χώρο όπου επρόκειτο να λάβει χώρα το μυστήριο.

Ο γαμπρός Ουντιρλέι Νταμασένο περίμενε μάταια την εκλεκτή της καρδιάς του, αφού η μοίρα της επιφύλαξε ένα τραγικό τέλος…

Λίγο πριν την προσγείωση, το ελικόπτερο παρουσίασε μηχανική βλάβη και συνετρίβη σε δασική έκταση, παρασύροντας στον θάνατο τη νύφη, τον αδερφό της, τη φωτογράφο - που μάλιστα ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη - και τον πιλότο Πέτερσον Πινέιρο.

 

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, ωστόσο το βίντεο δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της έρευνας για τη διερεύνηση των αιτίων της συντριβής του μοιραίου ελικοπτέρου.