X

Του έκοψε το μόριο με ψαλίδα!

Οι πρωταγωνιστές του ερωτικού θρίλερ, δίνουν διαφορετικές εκδοχές για το περιστατικό.

Ant1news

Μια ερωτική τραγωδία έχει συγκλονίσει την Αργεντινή, με τους 2 πρωταγωνιστές να δίνουν διαφορετικές εκδοχές για το περιστατικό.

Η 26χρονη αρχιτέκτονας Μπρέντα Μπαρατίνι από την Αργεντινή, έκοψε με ψαλίδα το μόριο του 40χρονυ μουσικού Σέρτζιο, στην πόλη Κόρδοβα.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του μουσικού, όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού παιχνιδιού, κατά το οποίο το θύμα ήταν δεμένο με την παρτενέρ του να έχει την πρωτοβουλία των ερωτικών κινήσεων.

Από την άλλη πλευρά ο δικηγόρος της 26χρονης, δήλωσε ότι η πελάτης του προχώρησε στην πράξη αυτή για να υπερασπιστεί τον εαυτό της όταν αυτός της επιτέθηκε αφού μπήκε με δόλο στο διαμέρισμα της.

«Τον άφησε να μπει στο διαμέρισμά της επειδή είναι μέλος ροκ μπάντας και γνωστός του αδερφού της αλλά αντί να της δείξει το μουσικό όργανό του, της επιτέθηκε και η πελάτισσά μου αντέδρασε. Αν η αντίδραση ήταν υπερβολική τότε αυτό θα το κρίνετε εσείς» είπε χαρακτηριστικά.

Η Μπρέντα Μπαρατίνι κρατείται από την αστυνομία και αναμένεται να περάσει από ψυχολογικά τεστ ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση της από ειδικούς.