X

Κατέρρευσε η σκηνή και σκότωσε τον DJ! (βίντεο)

Τραγωδία σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, όταν τμήμα της σκηνής κατέρρευσε και καταπλάκωσε τον άνδρα που ήταν πάνω στη σκηνή και όχι μόνο.

Ant1news

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 30χρονος DJ, όταν τμήμα της σκηνής, πάνω στην οποία έπαιζε μουσική, κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε.

Ακόμα τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, κατά το περιστατικό που έλαβε χώρα στο φεστιβάλ “Atomsphere” στη Βραζιλία.

Το τραγικό συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο από τους θεατές του φεστιβάλ και οι σκηνές προκαλούν πραγματικό σοκ.

Η μεταλλική κατασκευή ήταν πάνω από τη σκηνή και στο σημείο έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Ο Kaleb Freitas βρισκόταν πίσω από τα decks και καταπλακώθηκε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και κατέληξε λίγο αργότερα.

Τα αίτια της τραγωδίας ερευνώνται από τις Αρχές, ενώ αυτό που επίσης εξετάζεται είναι γιατί διεξήχθη το φεστιβάλ, ενώ υπήρχαν προειδοποιήσεις για έντονα καιρικά φαινόμενα.

Στο Φεστιβάλ βρίσκονταν σχεδόν 5000 θεατές.

 

«Θέτουμε σε προτεραιότητα την ασφάλεια των θεατών, τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και παίρνοντας τις απαραίτητες άδειες από τις τοπικές αρχές. Θα ενημερώσουμε το κοινό μας για όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για να αποκαλύψουμε την αλήθεια γύρω απ' όσα συνέβησαν.

Λυπούμαστε πολύ, χάσαμε έναν φίλο, έναν καλλιτέχνη. Η προτεραιότητά μας είναι να συμπαρασταθούμε στους τραυματίες και τις οικογένειές τους. Ευχαριστούμε τις αρχές και το τμήμα της Πυροσβεστικής για τη βοήθειά τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Φεστιβάλ.