X

Βίντεο: χτυπά τη γυναίκα του, τη σκοτώνει και την πετά από τον 4ο όροφο

Οργή έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση του βίντεο όπου έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του 32χρονου που σκότωσε τη γυναίκα του.

Ant1news

Σοκ προκαλούν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τις τελευταίες στιγμές γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της και τις πρώτες αντιδράσεις του δράστη.

Το φονικό έγινε στη Βραζιλία και έχει συγκλονίσει τους πολίτες, από την ψυχρότητα του εγκλήματος και την ψυχραιμία του άνδρα.

Αρχικά την κυνήγησε και ακινητοποίησε στο χώρο του υπόγειου γκαράζ του σπιτιού τους, ενώ όταν εκείνη έτρεξε προς το ασανσέρ, την χτύπησε και την κλώτσησε, προτού τη στραγγαλίσει και πετάξει το πτώμα της από τον 4ο όροφο.

Στη συνέχεια ο 32χρονος, λέκτορας Βιολογίας στο πανεπιστήμιο, παίρνει τη σορό της γυναίκας του και τη βάζει στο ασανσέρ, καθαρίζοντας τα ίχνη αίματος από το ασανσέρ και τους τοίχους.

Ο ίδιος κατέθεσε ότι η γυναίκα πήδηξε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε, οι ιατροδικαστές, ωστόσο, αποφάνθηκαν ότι έχασε τη ζωή της από στραγγαλισμό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ειδικούς, η 29χρονη είχε βίαιο τέλος, αφού πνίγηκε στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Η σορός της βρέθηκε στο διαμέρισμά της στις 22 του περασμένου Ιουλίου.

 

Σημάδια χεριών ήταν στο λαιμό της, ενώ έφερε πολλαπλές μετά θάνατον κακώσεις από την πτώση στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με την έκθεση, η δικηγόρος δεν έφερε κάποια σημάδια αδρεναλίνης, που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν φόβο ή συνειδητοποίηση της πτώσης.

Αντιθέτως, υπήρχε ποσότητα αλκοόλ στο αίμα της, η οποία υποδεικνύει ότι ήταν «σχετικά ευάλωτη» την ώρα του θανάτου.

 

Ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο σε μεγάλη απόσταση από την πόλη όπου διέμενε και μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ήταν «πολύ ταραγμένος από τις εικόνες της γυναίκας του που είχε πηδήξει στο κενό».

Ο 32χρονος κατηγορείται για φόνο και ασέβεια προς νεκρό, ενώ το έγκλημα προσδιορίζεται ως φυλετικό.