X

Πυροβόλησαν οδηγό στο κεφάλι – Το αυτοκίνητο του έπεσε επάνω σε πεζούς (βίντεο)

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το απίστευτο περιστατικό, στο Μεξικό.

Ant1news

Την στιγμή που το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγεί ένας 15χρονος οδηγός,  πέφτει πάνω σε πεζούς στην πόλη του Μεξικό κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας. Ο ανήλικος οδηγός είχε χάσει τον έλεγχο του οχήματος, καθώς τον είχε πυροβολήσει στο κεφάλι ένας εξάδελφος του, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος.

Ως αποτέλεσμα του πυροβολισμού, ο 15χρονος έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κινείται εκτός ελέγχου. 

«Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω μας και ορισμένοι παγιδεύτηκαν από κάτω του. Ένα από τα θύματα ήταν, μάλιστα, έγκυος» περιέγραψε ένας εκ των πεζών που παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι περισσότεροι από όσους παρασύρθηκαν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η Αστυνομία ερευνά τώρα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 15χρονος πυροβολήθηκε από τον ξάδερφό του, ενώ μάλιστα στο αυτοκίνητο ήταν παρόντες και ενήλικες.  Στο Μεξικό είναι νόμιμο να οδηγούν αυτοκίνητο 15χρονοι, αρκεί στο όχημα να βρίσκονται και ενήλικοι.