X

Η "απειλή" των Χριστουγέννων έφτασε !!

Τι πάθετε ; Αγχωθήκατε ; Ο τύπος με το μούσι την στολή και τον σάκο καταφθάνει οσονούπω, με την αλλαγή του χρόνου να βρίσκεται  σε απόσταση αναπνοής.

Ant1news


Μαζί και όλες οι σε εκκρεμότητα υποθέσεις, σχέσεις, επιθυμίες, όνειρα, στόχοι  που είχαμε βάλει στοίχημα με τον εαυτό μας ότι θα είχαμε διευθετήσει, αλλά έναν χρόνο μετά συνειδητοποιούμε οτι  το σκορ δεν είναι υπέρ μας.

Κοιτάζοντας πίσω διαπιστώνουμε οτι, παρότι νιώθουμε εξαντλημένοι, στην ουσία βρισκόμαστε λιγο μετα την αφετηρία.  Οι επιδόσεις μας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν επιεικώς ¨πεσμένες¨.

Τι έχει συμβεί όμως και η πλασματική πραγματικότητα παραπλάνησε το μυαλό μας ; Καθημερινότητα. Είναι αυτή που  ουδείς καταφέρνει να κατατροπώσει. Αυτήν την καθημερινότητα που έχει δυο πρόσωπα ,αυτό που οι αγαπημένοι σου άνθρωποι έχουν την υγεία  τους ,  που καθημερινά πας και έρχεσαι στην δουλειά σου και πού στο τέλος της ημέρας μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις για κάποιο  θέμα που σε απασχολεί  αλλά και αυτό που δεν έχεις χρόνο για τον εαυτό σου , τους φίλους , την οικογένεια και αρκείσαι  στο να κάνεις τα απαραίτητα για να είναι όλοι αυτό που λέμε " ευχαριστημένοι ".

Να λες σε όλα ΝΑΙ γιατί τα ΟΧΙ φέρνουν ΓΙΑΤΙ ; Και πολλά άλλα που είμαστε αναγκασμένοι να υποστηρίζουμε μη μπορώντας να κάνουμε αλλιώς γιατί πολύ απλά ο χρόνος είναι αδυσώπητος  και συνήθως δεν τον προλαβαίνουμε...

Κάπου λοιπόν μέσα σε όλα αυτά η ανάγκη που έχουμε από την φύση μας οι άνθρωποι να ικανοποιήσουμε τους εαυτούς μας οδηγεί στην παραίσθηση οτι οι εκκρεμείς υποθέσεις μας , οι στόχοι , οι επιθυμίες και όλα τα προαναφερθέντα ζητήματα , έχουν μπει στο αυλάκι ή ακόμα καλύτερα έχουν επιλυθεί.

Μέχρι που φτάνει η στιγμή που οι βιτρίνες των εποχιακών καταστημάτων  γεμίζουν χριστουγεννιάτικα στολίδια  ,σειρά έχουν οι στολισμοί σε δρόμους πλατείες και  σοκάκια και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο ραδιόφωνο φέρνουν στο μυαλό στιγμές που πέρασαν χωρίς να το καταλάβουμε …

Όλα αυτά βρίσκονται λοιπόν εδώ για να μας ψιθυρίσουν ότι τα καμπανάκια χτυπούν ,το κοντέρ μηδενισε  και  η πρόοδος που εχει γίνει.... μικρή. Βάλτε μπρος οπότε μήπως  και προλάβουμε στις βιτρίνες των επόμενων Χριστουγέννων κάποιοι από τους στόχους  μας να έχουν επιτευχθεί!!!!