X

Σοκάρει η δράση του 53χρονου παιδεραστή της Καλαμάτας

Το 13χρονο θύμα του περιγράφει με λεπτομέρειες τα βασανιστήρια που πέρασε στα χέρια του διεστραμμένου θύτη της.

Ant1news

Από τον περασμένο Αύγουστο έως τη στιγμή της σύλληψης του ένας 53χρονος παιδεραστής από την Καλαμάτα, είχε κάνει κόλαση τη ζωή ενός 13χρονου κοριτσιού εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι γονείς του κοριτσιού.

Η σύλληψη του την ώρα που ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του φαντασιώσεις με το μικρό κορίτσι , αλλά και τα όσα περιέγραψε στην αστυνομία το κορίτσι, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στο δράστη να αρνηθεί τις κατηγορίες και έτσι με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως.

Για πρώτη φορά άπλωσε χέρι πάνω στο κορίτσι τον περασμένο Αύγουστο μέσα στο σπίτι την στιγμή μάλιστα που ήταν εκεί και η γυναίκα του. Το κοριτσάκι αντέδρασε και εκείνος δεν επέμεινε, αλλά την επόμενη μέρα που την πήγαινε σπίτι της στο χωριό σταμάτησε το αυτοκίνητο σε ένα απόμερο σημείο και την κακοποίησε για πρώτη φορά.

Δεν βίασε βέβαια το κορίτσι, κάτι που επιχείρησε για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα στο σπίτι που διατηρούν στο χωριό, όταν η γυναίκα του είχε πάει για ύπνο. Η μικρή αντέδρασε και ο παιδεραστής δεν το ξαναπροσπάθησε, αλλά από τότε ως και τη στιγμή της σύλληψης του είχε ασελγήσει πάνω στο κορίτσι πάνω από 10 φορές.

Ο 53χρονος δεν είχε απειλήσει ποτέ ευθέως το κορίτσι, αλλά της έστελνε μηνύματα στο τηλέφωνο ότι δεν έπρεπε να πει σε κανέναν για τα παιχνίδια τους, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάτι κακό θα πάθει η μητέρα της σε περίπτωση που εκείνη μιλήσει.

Έτσι λοιπόν η μικρή δεν τόλμησε να μιλήσει για το πρόβλημα της, καθώς ταυτόχρονα δεν πίστευε ότι θα γινόντουσαν πιστευτές οι καταγγελίες της για ένα τόσο ισχυρό άνθρωπο. Ο δε κατηγορούμενος δείχνει να μην έχει αντιληφθεί τη βαρύτητα των πράξεων του, παρά το γεγονός ότι η οικογένεια του εξέφρασε την επιθυμία να προσφέρει στην μικρή και τους γονείς της κάθε ψυχολογική υποστήριξη, για να ξεπεράσουν τη φρίκη που βίωσαν.