X

Ένας διαφορετικός γάμος που συγκινεί (βίντεο)

Ήρθε μόνος απο το Κουρδιστάν και βρήκε νέους "γονείς", που τον έβαλαν στην οικογένεια τους. Τώρα έγιναν κουμπάροι και "πεθερικά" της ελληνίδας συζύγου του.

Ant1news

Ο Αλέξανδρος έφυγε από το Κουρδιστάν πριν από 20 χρόνια κι έφτασε - με τα πόδια -- στην χώρα μας, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο.

Έφτασε στη Καλαμάτα και ρίζωσε στη φιλόξενη πόλη, βρίσκοντας δουλειά στο ελαιοτριβείο της οικογένειας Καρβέλη, αφήνοντας πίσω του τη σκληρή πραγματικότητα που τον «ξερίζωσε» από τη πατρίδα του.

Το όνειρο του για μια καλύτερη ζωή βρήκε το δρόμο του, όταν γνώρισε την Διονυσία από την Πάτρα και αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους.

Ο Αλέξανδρος έχει 20 χρόνια να δει τους δικούς του και ούτε τώρα, στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, κατάφερε να τους έχει κοντά του.

Η έλλειψη τους όμως έγινε λιγότερο "αισθητή", μιας και ο Παναγιώτης κι η Ευγενία Καρβέλη, που εδώ και 20 χρόνια έχουν "ανοίξει" και την αγκαλιά τους για τον Αλέξανδρο, "υποκαθιστώντας" τους γονείς του, τήρησαν όλα τα γαμήλια έθιμα ως άλλοι γονείς του γαμπρού - που εδώ και 15 χρόνια έχει βαπτιστεί Χριστιανός - και συνάμα έγιναν και οι κουμπάροι που τον πάντρεψαν με την έκλεκτή της καρδιάς του.

Το ρεπορτάζ και το βίντεο είναι από την Νότια Ελληνική Τηλεόραση.