X

Ανυποχώρητοι οι αγρότες της Μεσσηνίας (βίντεο)

Δεν κάνουν πίσω οι αγρότες των δύο μπλόκων του νομού. Στη σύσκεψη της Νίκαιας και όχι της Σίνδου, θα βρεθεί σήμερα αντιπροσωπεία τους.

Ant1news

Για τρίτη μέρα παραμένουν στους δρόμους της Μεσσήνης τα τρακτέρ του «νεότερου» μπλόκου της Μεσσηνίας, που στήθηκε την Κυριακή.

Στο σημείο βρίσκεται μεγάλος αριθμός αγροτικών μηχανημάτων, τα οποία κάνουν διακοπές της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Καλαμάτας – Μεσσήνης, ενώ τη Δευτέρα απέκλεισαν και τα διόδια Καλαμάτας, για περίπου μία ώρα, σύμφωνα με το tharrosnews.gr.

Ο κόμβος του Ασπροχώματος, αποκλείστηκε το μεσημέρι, ενώ η κυκλοφορία διεκόπη και από τους παράδρομους από τις 12:30 και για περίπου τρεις ώρες.

Όπως αποφασίστηκε στη συνέλευση της Κυριακής, τα μπλόκα θα παραμείνουν σε θέση μάχης, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, οπότε και θα αποφασιστούν οι περαιτέρω κινήσεις τους.

 

Μέλη του συλλόγου Μεσσήνης θα συμμετάσχουν στη σημερινή συνεδρίαση που έχει συγκαλέσει το μπλόκο της Νίκαιας.

 

Την ίδια ώρα, οι αγρότες καλούν όλους τους πολίτες της Μεσσηνίας να βρεθούν στο πλευρό τους, καθώς όπως λένε, «ο αγώνας είναι κοινός».

 

Οι αγρότες της Μεσσηνίας, όπως και αυτοί των υπόλοιπων μπλόκων της επικράτειας, δηλώνουν ανυποχώρητοι στις κινητοποιήσεις τους και απαιτούν την απόσυρση των κυβερνητικών σχεδίων στο Ασφαλιστικό.