X

Σοκάρουν οι εικόνες από το σοβαρό τροχαίο στην Καλαμάτα

Οδηγός φορτηγού που μετέφερε μηχάνημα βαρέως τύπου, έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε προπορευόμενο ΙΧ.

Ant1news

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε γύρω στις 3 το μεσημέρι, όταν φορτηγό που μετέφερε μηχάνημα βαρέως τύπου, έπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα. Ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, για άγνωστη αιτία, δυο χιλιόμετρα πριν από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας κι από τη σφοδρή σύγκρουση και τα δυο οχήματα κατέληξαν σε παρακείμενη τάφρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του messinialive.gr, ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε στο κεφάλι χωρίς να κινδυνεύει, ο συνοδηγός του φορτηγού βγήκε από το παράθυρο με ελαφρά χτυπήματα στα πόδια και ο οδηγός του ΙΧ σοκαρισμένος βγήκε από το στραπατσαρισμένο όχημά του με μια μόνο γρατζουνιά στο πόδι και σοκαρισμένος, δεν πίστευε πως βγήκε ζωντανός μετά από τέτοια σύγκρουση.

Μην μπορώντας να πιστέψει την τύχη του, ο οδηγός του ΙΧ, έλεγε συνεχώς, «δέχτηκα από πίσω μου μια απίστευτη ώθηση! Ούτε κατάλαβα από που μου ήρθε!».

Μια γυναίκα οδηγός άλλου οχήματος δήλωσε σοκαρισμένη, «Είδα από μακριά να έρχεται βολίδα κατά πάνω μου τρέχοντας υπερβολικά το φορτηγό! Ευτυχώς πρόλαβα και μετακίνησα λίγα μέτρα το αυτοκίνητό μου και γλίτωσα!».

 

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Τροχαία για την διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος.

Απαντήσεις θα δώσει φυσικά ο ταχογράφος του φορτηγού που έγινε «κινούμενη βόμβα» με τόσο βάρος στην καρότσα του!