X

Άγρια επίθεση ληστών σε ηλικιωμένους

Θύματα ξυλοδαρμού και ληστείας έπεσαν δύο ηλικιωμένοι, που βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τους.

Ant1news

Θύμα αδίστακτων ληστών έπεσε ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι του στην Καλαμάτα.

Οι αδίστακτοι ληστές χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές τον 82χρονο, ο οποίος υπέστη ρήξη εντέρου και περιτονίτιδα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της πόλης, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν οι τρεις δράστες εισέβαλλαν στο σπίτι του ζευγαριού, που κοιμόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, τα τρία άτομα μπήκαν από το παράθυρο που παραβίασαν μέσα στο σπίτι, ενώ έξω ένα τέταρτο άτομα τους περίμενε σε αυτοκίνητο απ’έξω.

Ο 82χρονος τους αντιλήφθηκε όταν βρίσκονταν από πάνω του και τον απειλούσαν με μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια πήγαν στο δωμάτιο που κοιμόταν η 87χρονη, η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και την πέταξαν από το κρεβάτι.

Υπό την απειλή μαχαιριού και ασκώντας βία χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές τον άνδρα, ζητώντας του χρήματα, σε άπταιστα ελληνικά.

Σε έρευνές τους στο σπίτι των ηλικιωμένων, βρήκαν 330 ευρώ, όμως δεν τους έφτασαν και συνέχισαν να χτυπούν τον άνδρα, ζητώντας του κι άλλα χρήματα.

Εκείνος τους παρακαλούσε να σταματήσουν και πάνω στην απόγνωσή του τους ζήτησε να πάνε άλλη μέρα, ώστε να έχει βρει χρήματα για να τους δώσει.

Τελικά, οι δράστες αποφάσισαν να φύγουν, αφήνοντας χτυπημένο τον 82χρονο, ο οποίος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί και νοσηλεύεται.