X

Επέστρεψε στη ΝΔ η Νίκη Τζαβέλλα

Την προσχώρησή της από τον ΛΑΟΣ στη ΝΔ ανακοίνωσε η ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα.

Ant1news

Μετά από συνάντησή της με τον Αντώνη Σαμαρά η Νίκη Τζαβέλλα δήλωσε ότι εν όψει των ευρωεκλογών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συσπείρωση της κεντροδεξιάς και όλων των Ελλήνων πολιτών που πιστεύουν ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει σταθερά στην ευρωπαϊκή της πορεία.

«Την επόμενη πενταετία θα οικοδομηθεί η νέα προοπτική της ΕΕ. Σε αυτό τον αγώνα για το Ευρωκοινοβούλιο θα είμαι παρούσα με τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε η Νίκη Τζαβέλλα.

Η κα Τζαβέλλα είχε από καιρό εκφράσει την επιθυμία της να επιστρέψει στη ΝΔ, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που εκφράστηκε ανοιχτά, με πολύ θετικό τόνο, για τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τις προσπάθειες που καταβάλλει.



Η κυρία Τζαβέλλα έχει συλλέξει πολλά και πολύ θετικά σχόλια για την παρουσία της στο Ευρωκοινοβούλιο, τόσο με τις απόψεις της, όσο και με τις παρεμβάσεις της, κάτι που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί και στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Η κα Τζαβέλλα την περίοδο 1994-1996 διετέλεσε Βουλευτής Επικρατείας πολιτευόμενη με την Νέα Δημοκρατία, ενώ στις ελληνικές ευρωεκλογές του 2009 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού όπου και εξελέγη.