X

Έκλεισε το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Ηλίας Νικολόπουλος και η συνδικαλίστρια Άλκηστις Τσουλάκου συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.

Ant1news



Με τις δύο αυτές υποψηφιότητες, που οριστικοποιήθηκαν σήμερα από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώθηκε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε ότι η πλήρωση του ευρωψηφοδελτίου θα περιλαμβάνει τον Ηλία Νικολόπουλο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και την Άλκηστη Τσουλάκου, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στη Nokia Solution Networks», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

«Όλες και όλους μας εκφράζει η ευρωδιακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ και πάνω σε αυτό το πλαίσιο, όλοι οι υποψήφιοι ενωμένοι δίνουμε τη μάχη για να σταματήσει η καταστροφή στην Ελλάδα και να γίνουν βαθιές αλλαγές στην Ευρώπη», αναφέρει σε δήλωσή του ο συνταγματολόγος Ηλίας Νικολόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος, δε, σε δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Νικολόπουλος τονίζει ότι «τα γνωστά κέντρα «αξιοποίησαν» μια εσωτερική επιστολή, που απευθυνόταν στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και του πολιτικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας για άλλη μια φορά να δημιουργήσουν πρόβλημα. Πάλι η προσπάθειά τους θα πέσει στο κενό».

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και η υποψηφιότητα του Μανώλη Γλέζου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την περασμένη εβδομάδα είχαν γνωστοποιηθεί τα ονόματα ακόμη έξι υποψηφίων