X

Συνάντηση Δένδια-ΠΑΣΟΚ για τα «κόκκινα δάνεια»

Η νέα ρύθμιση για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια επί τάπητος, στη σύσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης με αντιπροσωπεία στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

Ant1news

Του Παναγιώτη Δημητρακόπουλου

Οι όροι της νέας ρύθμισης για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των επιχειρήσεων βρίσκεται στο επίκεντρο της συνάντησης του Υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Δένδια, με εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ, η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 13:00.

Από πλευράς ΠΑΣΟΚ μετέχουν στην σύσκεψη ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Παναγιώτης Ρήγας, ο «τομεάρχης» Ανάπτυξης, Θάνος Μωραϊτης, ο υπεύθυνος παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου, Χρήστος Πρωτόπαπας και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Δημήτρης Καρύδης, ενώ προφανώς υπό διττή ιδιότητα μέρος στην συνάντηση παίρνει και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. 

Νωρίτερα το πρωί, ο Νίκος Δένδιας είχε συνάντηση, για το ίδιο θέμα, με αντιπροσωπεία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που μετέχουν στο Β΄ Θερινό Τμήμα της Βουλής, υπό τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Αθανάσιο Μπούρα. 

Το σχέδιο με τους βασικούς όρους του νέου πλαισίου διευθέτησης των κόκκινων δανείων έχει ήδη πριν από τον Δεκαπενταύγουστο αποσταλεί στην τρόικα και αναμένεται να τεθεί στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές, που ξεκινούν την Τρίτη, στην γαλλική πρωτεύουσα.