X

Επαφές Τσακαλώτου με επενδυτές στο Λονδίνο

Διήμερος κύκλος συναντήσεων του Υπ. Οικονομικών, αμέσως μετά το «σήμα» για εγρήγορση από τον Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Ant1news

Αμέσως μετά το «μήνυμα» Τσίπρα στο Υπουργικό Συμβούλιο ότι απαιτείται κινητοποίηση όλων και σε κάθε τομέα προκειμένου η χώρα να εκμεταλλευθεί την θετική συγκυρία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσέλκυση επενδύσεων και την ανάπτυξη, ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο οικονομικών οι επαφές Τσακαλώτου με επενδυτές στο Λονδίνο.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, «ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος,  αναχωρεί σήμερα 21 Ιουνίου 2017 για το Λονδίνο, όπου κατά το επόμενο διήμερο, θα πραγματοποιήσει σειρά  επαφών με εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών».

Σύμφωνα με τις πηγές του Υπουργείου Οικονομικών, στην διάρκεια των συναντήσεων, ο κ Τσακαλώτος θα αναφερθεί στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, η οποία, όπως τονίζεται «έχει εισέλθει σε περίοδο ανάκαμψης διαμορφώνοντας, μετά και την συμφωνία του Eurogroup στις 15 Ιουνίου, κλίμα εμπιστοσύνης για προσέλκυση και αύξηση επενδύσεων».