X

Κρύψτε την κυτταρίτιδα!

Αν δεν  μπορείτε να απαλλαγείτε εύκολα από την ενοχλητική κυτταρίτιδα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να ... καμουφλάρετε την όψη φλοιού πορτοκαλιού και να ενισχύσετε τη δράση των αντικυτταριτιδικών προϊόντων.

Ant1news

Τα προϊόντα αυτο-µαυρίσµατος, ειδικά καλυπτικά make up σώματος με μεγάλη διάρκεια, αλλά και κρέμες σώματος  µε ελαφρώς ιριδίζοντα µικροστοιχεία που αντανακλούν το φως. καλύπτουν ως ένα σημείο τα σηµάδια της κυτταρίτιδας

Μασάζ vs κυτταρίτιδας

Κάντε μασάζ στα σημεία όπου η όψη φλοιού πορτοκαλιού είναι πιο έντονη. χρησιμοποιώντας ένα απλό λάδι σε συνδυασµό µε κάποιο αιθέριο έλαιο που σας αρέσει (εφόσον δεν έχετε προµηθευτεί κάποιο ειδικό προϊόν) και κάνετε ανοδικές κινήσεις, ασκώντας ελαφριά πίεση. Αν αντέχετε, µπορείτε να αυξήσετε την πίεση στην πορεία έτσι ώστε να δηµιουργήσετε υπεραιµία στα σηµεία που σας ενδιαφέρουν.

Ακολουθώντας αυτή την τακτική αφενός θα ενισχύσετε τη δράση του προϊόντος, αφετέρου θα δείτε σταδιακά βελτίωση στην υφή της επιδερµίδας σας. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε την επάλειψη του προϊόντος µε µια ειδική συσκευή µασάζ που βοηθάει την κυτταρική µικροενεργοποίηση, τονώνει τη µικροκυκλοφορία και βελτιώνει τη λεµφική κυκλοφορία.

Σπιτική μάσκα

Ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι και η μάσκα περιποίησης που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας, στο σπίτι. Μέσα σε µισή κούπα ελαιόλαδο ρίξτε µισή κούπα λεµόνι και αρκετό χοντρό αλάτι (περίπου µία χούφτα) και ανακατέψτε τα ώστε να φτιάξετε ένα αυτοσχέδιο πίλινγκ.

Απλώστε στην επιφάνεια που σας ενδιαφέρει και ξεβγάλτε µε λίγο χλιαρό νερό. Στη συνέχεια τοποθετήστε (σύµφωνα µε τις οδηγίες της συσκευασίας) µια µάσκα µε φύκια που θα βρείτε στην αγορά για περίπου 15-20 λεπτά. Τυλίξτε τα πόδια σας µε ζελατίνα φαγητού και από πάνω τοποθετήστε ζεστές πετσέτες ώστε να δράσει πιο γρήγορα. Όταν τελειώσετε, ξεπλύνετε µε χλιαρό νερό και ενυδατώστε.