X

Σουτιέν ύπνου φρενάρει τις ρυτίδες και κρατάει το στήθος… στο ύψος του

Ο «έξυπνος» στηθόδεσμος αξίας 98 δολαρίων υπόσχεται θαύματα…

Ant1news

Εσείς κοιμάστε και η… ομορφιά σας δουλεύει.

Ένας διάσημος πλαστικός χειρουργός από το Μπέβερλι Χιλς, που γνωρίζει καλά πως το στήθος κατέχει μία εξέχουσα θέση στη γυναικεία ομορφιά, δημιούργησε έναν στηθόδεσμο  που αναμένεται να φέρει επανάσταση! Τι έφτιαξε ο άνθρωπος; Ένα πρωτοποριακό σουτιέν, το οποίο συνιστάται να φοριέται κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ο στηθόδεσμος αυτός δεν υπόσχεται μόνο να κρατήσει το γυναικείο στήθος στο… ύψος του. Η ανακάλυψη του πλαστικού χειρουργού, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, μπορεί να φρενάρει την εμφάνιση ρυτίδων, θέμα που απασχολεί την συντριπτική πλειονότητα των γυναικών.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το «σουτιέν ύπνου» NightLift έρχεται να ανατρέψει την επικρατέστερη μέχρι σήμερα θεωρία, που ήθελε το στήθος να είναι ελεύθερο κατά την διάρκεια του ύπνου. Ο δημιουργός του, καθηγητής Ράνταλ Χαγουόρθ, διάσημος πλαστικός χειρουργός, υποστηρίζει ότι, η βαρύτητα επιδρά αρνητικά στο σχήμα του στήθους ακόμα κι όταν η γυναίκα αφήνεται στα χέρια του Μορφέα.

Οι ιστοί του δέρματος χαλαρώνουν με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρυτίδες γύρω από την περιοχή των μαστών. Όταν όμως το στήθος μένει σταθερό, την ώρα που η γυναίκα γυρίζει πλευρό κατά την διάρκεια του ύπνου, τότε βοηθά τους μαστούς να παραμένουν σφριγηλοί.

Το «NightLift» κοστίζει 98 δολάρια και σε αντίθεση με τα κοινά σουτιέν διαθέτει - για καλύτερη υποστήριξη- τέσσερις τιράντες. Κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα, λευκό, μπεζ και μαύρο και σχέδια. Κι επειδή η άνεση πρέπει να συμβαδίζει με την κομψότητα- ακόμα και στο κρεβάτι, ο Αμερικανός πλαστικός σκέφτηκε πως το προϊόν του πρέπει να καλύπτει όλα τα γούστα. Για το λόγο αυτό, η δαντέλα έχει την τιμητική της στο «σουτιέν ύπνου».

Ο δρ. Χάγουαρθ, ο οποίος έχει κάνει τουλάχιστον δύο χιλιάδες πλαστικές επεμβάσεις σε γυναίκες, υποστηρίζει ότι, με τον στηθόδεσμο αυτό μπορούν να αποφευχθούν πολλές πλαστικές στήθους που στόχο έχουν την ανόρθωση των μαστών που έχουν επηρεαστεί από την βαρύτητα.

Το «σουτιέν ύπνου» είναι ένας συνδυασμός κλασικού και αθλητικού σουτιέν καθώς διαθέτει συνολικά τέσσερις τιράντες για να στηρίζει 100% το στήθος. Το υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο είναι μαλακά, υποαλλεργικά και βεβαίως δεν υπάρχουν μπανέλες. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, χρειάστηκαν έξι χρόνια ερευνών για να τελειοποιήσει το σουτιέν «NightLift».

«Η ιδέα για το σουτιέν ύπνου προέκυψε ως εξής: ακούγοντας πολλές γυναίκες, κυρίως Ευρωπαίες, να υποστηρίζουν ότι κοιμούνται το βράδυ με σουτιέν, σκέφτηκα να κάνω μία μικρή έρευνα και τότε έκπληκτος διαπίστωσα ότι, όσες δεν μπορούσαν να αποχωριστούν το στηθόδεσμο στον ύπνο, είχαν πιο στητό στήθος - με το πέρασμα του χρόνου - από αυτές που κοιμόντουσαν ολόγυμνες».