X

Μις Κολομβία: Ένιωσα την απόλυτη ταπείνωση

Η Αριάντνα Γκουτιέρες σπάει τη σιωπή της και μιλάει για την “κατά λάθος” στέψη της στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις “Υφήλιος”.

Ant1news

Η Κολομβιανή καλλονή, που «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της» όταν, πριν από λίγες ημέρες, της πήραν το στέμμα της «Μις Υφήλιος» εξαιτίας του απίστευτου σφάλματος που έκανε ο παρουσιαστής των καλλιστείων, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε έπειτα από αρκετό καιρό για το σοκ που βίωσε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοσταθμό της Κολομβίας, η Αριάντνα Γκουτιέρες αποκαλύπτει ότι είχε κλείσει το τηλέφωνο της και δε δεχόταν να μιλήσει σε κανέναν. «Ήταν πολύ σκληρό για εμένα, ένα πραγματικό σοκ!» δηλώνει. «Ήταν ένα όνειρο για το οποίο αγωνιζόμουν χρόνια… Ονειρευόμουν πάντοτε τη στέψη μου, να γίνω μία ημέρα η “Μις Υφήλιος”… Ένιωσα την απόλυτη ταπείνωση», είπε σε δημοσιογράφο του ραδιοσταθμού «W» στην Κολομβία.

Η Μις Κολομβία άκουσε το όνομά της, φόρεσε το στέμμα της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο, δέχτηκε τα χειροκροτήματα και τα συγχαρητήρια και μετά… «sorry, λάθος».

 

Ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Steve Harvey, έκανε ένα απίστευτο λάθος, μπροστά σε εκατομμύρια μάτια, για να το πάρει πίσω λίγα λεπτά αργότερα. Η στέψη της Μις Υφήλιος έγινε live κι εκείνος αποχώρησε από το πλατό, για να επιστρέψει, να πει ότι έχει κάνει λάθος και να δώσει το στέμμα στη σωστή νικήτρια, δηλαδή, στην Μις Φιλιππίνες.

 

Ο παρουσιαστής απολογήθηκε τρεμάμενος, για το λάθος που έκανε και παρουσίασε την κάρτα με τα σωστά αποτελέσματα στον τηλεοπτικό φακό, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

 

«Αρχικά πίστεψα ότι επρόκειτο για αστείο», δήλωσε στη συνέντευξή της η Αριάντνα Γκουτιέρες. «Υπήρχαν άλλοι τρόποι για να διορθώσουν το λάθος που έγινε», υποστηρίζει. «Ας το έκαναν, την επόμενη ημέρα σε μία συνέντευξη Τύπου. Δεν ενήργησαν σωστά», δηλώνει για τους διοργανωτές των καλλιστείων.

 

Εν κατακλείδι, έχοντας ξεπεράσει πλέον το σοκ, η πανέμορφη Κολομβιανή καλλονή δέχεται καταιγισμό επαγγελματικών προτάσεων, αφού έστω και με αυτόν τον ασυνήθιστο τρόπο, έγινε γνωστή παγκοσμίως. Τα προσόντα, άλλωστε, για μία διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ δεν της λείπουν…